Soome üks glamuursematest ja skandaalsematest naistest Johanna Tukiainen kinnitab, et tema nooremal õel Julia Tukiainen´il on peale alkoholi võõrutusravi pudelikork kinni püsinud, kirjutab MTV3.

 

Soome glamuuritar Johanna Tukiainen ja tema noorem õde Julia Tukiainen hakkavad taas üheskoos laulu- ja tantsuesitusi esitama.

“Teeme õega comeback´i. Julia on olnud nüüd kaks kuud ilma alkoholita ja ta on omadega täitsa heale järjele jõudnud,” ütleb glamuurne Johanna Tukiainen.

Varem nii Johanna kui ka Julia esinesid Dolls-tantsugrupiga, aga nüüd on Johanna mõnda aega üksi esinenud. Julia on ka avalikult tunnistanud, et kannatas alkoholiprobleemide all, aga käis läbi väga raske kuid õnnestunud võõrutusravi kuuri.

“Üksi esinemistele minna on olnud vastik. Ka hotelliööd tuleb üksi veeta. Palju toredam oleks käia ringi koos õega, kuna saame väga hästi läbi,” märgib Johanna enda ja õe omavahelist suhet.

Johanna sõnul on neile müüdud esinemisi sügiseni välja ja plaanis on kaks korda suuremat esinemist, kui muidu.

“Töö valdkonnas läheb paremini, kui kunagi varem. Kavatsen laulma hakata ja plaadile on ka uusi laule tulemas,” rõõmustab Johanna.

 

Loe lisaks:

Johanna Tukiaineni õde Julia tunnistab alkoholismi: Kui natukenegi masendav olek tekkis, haarasin kohe pudeli järele

 

[ot-gallery url=”gallery/johanna-tukiainen-ja-tema-%c3%b5de-julia-tukiainen-kavatsevad-%c3%bcheskoos-comebacki-teha”]