Ilkka Kanerva´t tuntakse, kui meest, kes juba oskab naiste südameid sulatada. Vaata, milliste naistega Kanerva on liini ajanud. Peale aastal 1985 lahutatud abielu on Ilkka Kanerva toonud avalikkuse ette mitmeid naisi, kellest üks kaunim, kui teine, teatab Iltalehti.

 

Elina Kiikko´ga on poliitik Ilkka Kanerva suhelnud alates aastast 1999. Paar kihlus äsja.

Paula Koivuniemi ja Ilkka Kanerva suhe süttis 1980-ndate lõpus. Suhet iseloomustasid suured tunded ja mitmete inimeste arvates on Paula jaoks tegemist olnud “suurima armastusega”.

Peale Koivuniemi´t on Ilkka olnud koos mitmete mõjukate naistega. Käevangus olid vaheldumisi modelliagentuuri direktor Laila Snellman, praegune Espoo poliitikas esil olev Pauliina Lunna ja ka ärinaine Katariina Wuoristo.

Ilkka Kanerva probleemiks ja osati poliitika hävinguks osutusid korduvad SMS-skandaalid. Johanna Tukiainen´ile sõnumite saatmine maksis veteraanpoliitikule välisministri koha.

Kanerva tundis mingil ajal huvi ka seksisümbol Jasmin Mäntylä, Marika Fingerroos´i ja Anne-Mari Berg´i vastu.

Ilkka Kanerva otsustas viimasel minutil kasutada professionaalset abi, et impulsiivne sõnumite saatmine kontrolli alla saada.

Elu koos Elina Kiikko´ga on jätkunud õnnelikult ja kihlus oli suurepärane kroon vastastikusele usaldusele.

“Oleme arutanud mineviku asjad läbi ja need ei mängi meie elus enam mingit rolli. Usaldan Ilkkat täielikult,” ütles Elina Kiikko.

Vaata Kanerva ex-kallimate pilte SIIT

Loe lisaks:

Soome poliitik Ilkka Kanerva: Olen saanud teraapiast abi

 

[ot-gallery url=”gallery/%c3%a4sja-kihlunud-soome-poliitik-ilkka-kanerva-on-romantik-ja-naistemees-vaata-kanerva-kallimaid-l%c3%a4bi-aegade”]