4. mail toimus Club Hollywoodis järjekord-selt Miss University 2011 valimine, kus osales erinevatest ülikoolidest kokku kuus neidu. Tudengid astusid üles end tutvus-tavas, bikiini-, õhtukleidi- ja talendivoorus. Võitjaks osutus Katre Tamm, kes õpib Tallinna Tehnikaülikoolis avalikku haldust.

Mis kohustused sind missiaastal ees ootavad?
Esimene kohustus oli juba eelmisel reedel. Nimelt pidin tudengipäevade lõpupeol pidulisi tervitama. Kahjuks olin sunnitud selle võimaluse printsessidele andma, sest lihtsalt pidin kiire missinädala tõttu unarusse jäänud töödega tegelema. Siinkohal tuleb tunnistada, et mul ei olegi otseseid kohustusi hetkel, kuid kui need peaksid ilmuma, siis olen nõus neid ka täitma. Olen kindlasti avatud uutele põnevatele pakkumistele ning kavatsen siiani tehtutes samuti kaasa lüüa, saamaks uusi väärtuslikke kogemusi. Näitena tooksin välja juba järgmisel päeval pärast missivõistlusi saadud kutse olla prillipoe veebilehe modell. Viimane pakkumine meeldib mulle isiklikult väga, sest ma ei ole prillikandija, kuid olen juba pikemat aega mõelnud iluprillide soetamise peale.

Ülikooliperiood saab kohe läbi, kuidas plaan veeta suvepuhkus?

Peagi saabuv suvi on Southwesterni projekti raames plaanis veeta USAs tööd tehes. Tuleb kindlasti väga raske, kuid teisest küljest jällegi kogemusterohke, eriline ning äärmiselt huvitav suvi. USAs tegelen raamatute müümisega. Huvitav on see, et Ameerika elukohas on kliima natuke soojem kui kõige palavam Eesti suvi – see vajab kindlasti Eesti nelja aastaja kõrval harjumist. Tõotab tulla erakordne suvi. Naasen Eestisse alles septembri lõpus, kui kodumaal hakkab sügis juba vaikselt võimust võtma, seega möödub lausa terve suvi tuhandete kilomeetrite kaugusel ning muudele tegevustele ei jäägi aega.

[ot-gallery url=”gallery/miss-university-2011-katre-tamm-suvel-l%c3%a4hen-southwesterni-projekti-raames-usasse-t%c3%b6%c3%b6le”]