Laulja Emma Salokoski´le tehti ettepanek tulla äsjalõppenud Idols´i saatesse kohtunikuks, aga naine loobus, kuna ta olevat sünnituspuhkusel. Tegelikult ta valetas, kuna ta mõistab igasugused reality telesaated hukka. Ta ei saa aru, miks peab süütuid inimesi mõnitama ja alandama kogu rahva ees, kirjutab Metrolive.

 

Hennariikka Syvänne esitas oma viimases Idols´i saates Emma Salokoski lugu “Veden alla“, mida on ka varem muudes saadetes kuuldud.

“Sellest loost on tulnud tõeline tõsitelehitt. Nii kihvt on oma lugu kuulda ka kellegi teise tõlgenduses kuigi ma pole eriline reality fänn.”

Aretha Franklin´i ja Tori Amos´t oma eeskujuks pidav Emma on rahul, ei ta ei tõusnud pinnale liiga varases eas või sootuks muusikavõistluse kaudu.

“Unistasin juba lapsena lauljaametist, aga õnneks oskasin oodata. 19-aastasena tekitas see mulle küll pahameelt, et ma staar pole. Sellel ajal on tõde raske vastu võtta, et ma polnud valmis, veel enam lavale astuma. Selles ametis ei võinud iial olla kindel, kui kaua populaarsus kestab. Nüüd tean, et vajadusel võin töötada kasvõi lauluõpetajana.”

Salokoski ei ole valmis laskma aastal 2008 sündinud poega muusikavõistlustele, kuna ta peab muusikaäri julmaks maailmaks.

“Ma ei nõustuks iial. Olen näinud, kui palju purustusi see võib tekitada. Võistlused ei kuulu laste ellu, et anda väärastunud maailmapilt. Nooruk ehitab oma põhja populaarsuse peale, ega pääse ehitama tervet enesehinnagut. Pooled maailma soosituimad staarid on veidi napakad või narkomanid, sellist saatust ei tahaks oma lapsele iial.”

 

[ot-gallery url=”gallery/laulja-emma-salokoski-pooled-maailma-soosituimad-staarid-on-veidi-napakad”]