Suri Cruise kannab ainult brändirõivaid, ei lahku kodust ilma meigita ja lendab helikopteris isikliku piloodiga.

Suri Cruise hakkas ennast meikima juba kolmeaastaselt. Tema lemmikuks on päeval roosa huulepulk ja õhtul tulipunane.

Suri on maailma enimpildistatud laps, kes jumaldab kingi, käekotte ja brändiriideid. Tema käekottide kollektsiooni kuulub ka Hermés’e käekott, mis maksab üle 18 000 dollari.

“Talle meeldib ennast ise riidesse panna ja kanda seda, mida ta tahab. Ma ei palu tal ennast muuta,” ütleb isa Tom Cruise ajalehe Daily Mail andmetel.

Austraalia meedia andmeil sai Suri oma viieaastasel sünnipäeval isa käest kingituseks 5 miljonit dollarit. Enne sünnipäeva pidasid ema Katie Holmes ja Suri koosolekuid, kus planeerisid koos sünnipäevapidu. “Ta aitab oma sünnipäevapidu planeerida, sest ma tahan, et ta oleks õnnelik,” ütles Holmes ühele ameerika raadiojaamale.

New Yorgis viibides sõidutab Suri’t isiklik autojuht kui ta just erahelikopteriga ringi ei lenda. Rohkem kui üks kord on teda koos emaga pildistatud peale keskööd mõnelt Broadway show‘lt tulemas või luksusrestoranist väljumas.

“Saientoloogid kohtlevad lapsi kui indiviide, kes on võimelised ise otsuseid langetama,” ütleb ekspert Rick Ross.

“Tegelikkuses tähendab see seda, et Suri teeb täpselt seda, mida ta tahab. Tal käivad peal raevuhood kui ta koos oma vanematega väljas on,” ütleb allikas, kelle sõnul Suri keeldus koos emaga autosse istumast ükskõik kuipalju too teda ka ei palunud ja autosõit jäi ära.

Lastepsühholoog Vicki Panaccione hoiatab ajalehes Daily Mail lapsevanemaid, et nii ei tohi oma tütart kasvatada. “Viieaastane laps ei ole sama arenenud nagu täiskasvanu. Ei saa eeldada, et ta on võimeline asjade üle arutlema, otsuseid vastu võtma ja moraalses mõttes õigeid hinnanguid andma.”