Paparazzid pildistasid  printsess Dianat kuni viimase hetkeni. Pildid, mida nüüd näidatakse filmis “Unlawful Killling”, näitavad surevat Dianat, kes on autos kinni. Tragöödia toimus ühes Pariisi tunnelis 1997 aasta 31-l augustil.

Pildid surevast printsess Diana‘st on olnud 14 aastat keelatud. Kuid Cannes’i filmifestivalil näidatakse sel nädalal  printsessi viimaseid hetki suurel ekraanil.  Uus dokumentaalfilm “Unlawful Killing” on Suurbritannias suurt tähelepanu ja vastakaid tundeid tekitanud. Dokumentaalfilm on 90 minutit pikk ja selle taga seisavad teiste hulgas näitleja Keith Allen ja multimiljonär Moamed Al Fayed, kelle poeg Dodi Al Fayed hukkus samas autos, kus printsess Diana.

Ajalehe Daily Mail andmeil näidatakse printsess Diana’st mitmeid väga graafilisi mustvalgeid pilte, mis on tehtud ainult mõned hetked peale seda kui auto vastu tunneliseina kihutas. Tegemist on ühega esimeste hulgas kohalejõudnud fotograafidest.

Pärast filmifestivali saavad filmi enda valdusesse mitmed maad, kuid mitte Suurbritannia, kus uut dokumentaalfilmi boikoteeritakse. Printsid William ja Harry loodavad, et film võetakse vastu sellise vastikusega, nagu see seda ka väärib. Keith Allen leiab, et sellest on kahju.