Soome Big Brother´is eelmisel aastal osalenud punapäine Marika Eerola on peale saadet õpinguid jätkanud ning välismaale minemine on jäänud hetkel veel unistuseks. Marika on naine, kellele meeldivad teised naised ning ta mööönab, et saates osalemine pole suhete tasandile suurt midagi uut toonud, kirjutab MTV3.

Marika Eerola on enda sõnul peale Big Brother´is osalemist üsna vaikset elu elanud. Ta jätkas sotsionoomi alaseid õpinguid ning töötab samal ajal veel sekretärina ning vanadekodus.

“Elu ei ole veel igavaks muutunud. Tahaksin nii väga minna välismaale elama, aga ootan vähemalt sügiseni, kui õpilasvahetusprogrammist tuleb äraütlemisi. Ma olin peale Big Brotheri saadet nii uimane, et magasin õige aja maha,” ütleb Marika.

Marika võitis BB sarjas osalemise eest reisi kinkekaardi Taimaale, mis on samuti siiamaani kasutamata.

“Kasutan selle tulevasel talvel. Nüüd suvel ei ole ehk õige aeg veel sinna minna.”

Kärtspunaste juuste poolest tuntud Marika on nüüdseks oma juuksed mustaks värvinud, mistõttu teda nii kergelt enam ära ei tunnegi.

“Kohe peale BB´d tundsid paljud mind ära, aga enam mitte. Olen ka baarides käiku vähendanud. Ma käin praegu enamasti homobaarides, seal ei huvita kedagi, kes ma olen.”

Marika tunnistab, et ta on endiselt vallaline ning saates osalemine ei ole suhteloomisele kasu toonud.

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-bb-marika-eerola-pole-taimaale-v%c3%b5idetud-kinkekaarti-siiani-kasutanud”]