Märtsis Soome kaunimaks naiseks valitud Pia Pakarinen´il olid lahkehelid oma mänedžer Noora Hautakangas´ega ning miss soovis endale uut mänedžeri, kellega on asjad paremuse poole liikunud, kirjutab MTV3.

 

Miss Soome ja tema mänedžer Noora Hautakangas´e vahele tekkisid eelmisel nädalal lahkhelid, kui too kritiseeris Pia Pakarinen´i meediaseisu. Hautakangas´e sõnul peaks Pakarinen olema meedias rohkem aktiivsem, mille kaudu temast räägitaks rohkem, aga miss on seevastu hoidnud madalat profiili.

Miss Soome võitja aga ei jätnud tagasilööki andmata ning kritiseeris missimänedžeri ametialaseid teadmisi.

“Ega mitte mänedžeril pole kohustus missi meediale müüa?” küsib Pakarinen.

Kuna Pakarinen´i ja Hautakangas´e vahele on tekkinud lahkhelid, on missi asjadega tegelenud teine inimene.

“Noora on nüüd paar nädalat puhkusel olnud ja olen sellel ajal töötanud koos Linda Ahonen´iga. Koostöö sujub hästi ning asjad on lõpuks hakanud liikuma. Tegevusi on juurde tekkinud,” ütleb Pia Pakarinen.

Miss Soome võidu tõttu on neiule tekkinud nädala jooksul mitmeid tegevusi ning vabu päevi on nädalas vaid paar. Vabadel päevadel valmistub Pia Miss Universum võitluse jaoks.

“Miss Soomena on mul just selline tunne, millest olen unistanud. Mul on oma viis, kuidas olla Miss Soome ja soovin, et oleksin eeskujuks noortele naistele.”

 

Loe lisaks:

Miss Soome 2011 võitja on Pia Pakarinen

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-kaunimaks-naiseks-valitud-pia-pakarinen-vahetas-m%c3%a4ned%c5%beeri”]