Sel aastal näeb ilmavalgust muusikal “Kaunitar ja koletis”, mis põhineb klassikalisel muinasjutul “Tulipunane lilleke”. Muusikali tekstide autor on varem näitleja ja produtsendina tuntud Anne Veesaar, kirjutab ajakiri Naised.

“Jah, tõesti, ma astun nüüd ametlikult üles tekstide autorina. See pole küll minu esimene kord, aga siiani pole ma ennast piisavalt enesekindlalt tundnud, et oma nimi sellele reale panna.” Veesaar on ka varem lastele mõeldud etendustele tekste kirjutanud, kuid pole oma nime julgenud lisada. “Tegin seda häda ja olude sunnil ning ju polnud siis piisavalt enesekindlust, nüüd olen arenenud ja julgen juba oma nime kasutada.”

Veesaar tõdeb, et nagu iga asi, vajab ka kirjutamine kogemust. “Mulle meeldib see nokitsemine üha rohkem ja kavatsen ka jätkata. Mingi sahtlisse kirjutaja ei ole ma kunagi olnud, ühel hetkel lihtsalt alustasin ja nüüd ei saa enam pidama. Muu hulgas kirjutan praegu üht näitemängu naistest, aga sellest on veidi vara rääkida,” ütleb Anne kelmikalt. “Tegu on looga, mis areneb spordisaalis ja Bodypumpi trennis, aga rohkem ma ei ütle.”

Refereeritud artikli täisteksti loe ajakirjast Naine