29-l aprillil toimunud kuninglike pulmade ajal oli näha, et  printsess Kate on pärast eelmise aasta novembris toimunud kihlust oluliselt kaalus alla võtnud.

Enne pulmi oli printsess Kate sunnitud kihlasõrmuse väiksemaks tegema, sest see oli äkki liiga suureks muutunud. Vaid mõned päevad enne laulatust pidi ta endale hankima täiesti uue garderoobi, sest vanad riided olid liiga suured ja ei istunud enam hästi. “Paitab, et tulevase kuninganna roll hakkab oma võtma,” ütleb toitumisekspert Laura Williams ajalehele Daily Star.

Pildid, mis on tehtud Chelsea’s shoppamise ajal näitavad, et Kate’i käsivarred on peenikesed kui tikud ning poepersonal, kes aitas tulevasel printsessil rõivaid valida, ütles, et Kate ostis pükse suuruses 34 endise 36 asemel. Samuti võis märgata, et erinevalt varasemast tungisid esile nii rangluu kui ka ribikondid. “Ta näeb stressis ja kurnatud välja,” ütleb Williams.

Niisiis seisneb küsimus, mida paljud endale esitavad selles, kas Kate’i on tabanud printsessihaigus? Kas ka temal, nagu mitmetel teistel printsessidel, nagu näiteks printsess Diana’l ja Victoria’l, on tekkinud söömishäired?

Laura Williams ei taha uskuda, et asi nii hull on. “Paljud abiellujad võtavad enne pulmi kaalus alla, sest soovivad nii head kui võimalik välja näha.”