Salatut elämät sarjas Peppi rolli näitlev Sara Säkkinen saab fännikirju tüdrukutelt, keda kiusatakse koolis ning kes tunnevad üksindust. Sara ei osanud arvata, et sarjas osalemine võib teda kuulsusega sedavõrd üle külvata, kirjutab Metrolive.

“Mulle on alati näitlemine meeldinud, seetõttu olen alates 5ndast klassist saadik noorsooteatri tegevustes. Salkkaritesse (Salatut elämät – toim.) osalemine tundus suurepärasena kuid teisalt pingelise ja parajalt raskena. Tol ajal ma veel ei mõelnud, et olen alustamas karjääri ametis, mis toob kuulsust,” ütleb Salatut elämät sarjas Peppi rolli mängiv Sara Säkkinen.

Sarajs lõpetanud noored näitlejad on kritiseerinud, et tootjafirma ei ole pakkunud meediaharidust. 

“Vaevalt, et ma kunagi kuulsusega harjun. Ei saa aru, miks noored tahavad kuulsaks, kui see ei ole nauditav. Vahel olen ise mõelnud, et mind ei huvita, mida teised mõtlevad ning ei tohi võtta kriitikat isiklikult, muidu kaoks mõistus päris kiirelt.”

Säkkinen on perekeskne inimene, kuna ta suhtleb oma õega pea iga päev. 

Vajaduse korral võiks ta võtta osa koolikiusamiskampaaniast.

“Saan teismelistelt tüdrukutelt kirju, kus nad kirjutavad üksindusest ja koolikiusamisest. Ma olen väga huvitatud lastega koos töötamisest.”

Aastal 2009 keskkooli lõpetanud Säkkinen ei unista näitleja õpingutest.

 

[ot-gallery url=”gallery/n%c3%a4itleja-sara-s%c3%a4kkinen-mulle-saadavad-f%c3%a4nnikirju-t%c3%bcdrukud-kes-kannatavad-%c3%bcksinduse-ja-koolikiusamise-all”]