Särtsakas motohuviline Kairi Rondo räägib, et väiksena unistas ta lauljaks või loomaarstiks saada. Elu on teda aga teist rada viinud. Nelja aasta eest valiti Kairi Raivo Rimmi kõrvale “Roolivõimu” saatejuhiks. “Kuna mulle autondus ja moto värk meeldib, siis selle saate tegemine oli puhas rõõm,” räägib Kairi Rondo Gossip.ee-le.

Kairi Rondo, teie sünnipäev ja sünnikodu?
Sünnipäev on 8.detsembril. Sündisin Pärnus, kuid koheselt läksin Tallinna tagasi. Suved sai ikka veedetud Pärnus vanema ja vanaisa juures.

Millal ja kuidas sattusite “Roolivõim” saadet juhtima?

See oli umbes 4 aastat tagasi, kui otsiti Raivo Rimmi kõrvale naissaatejuhti. Tahtjaid oli toona hästi palju. Saime lugusid teha ja televaatajad said hääletada, keda nad näha tahaks. Enim hääli saingi mina ja asusin Raivoga saadet juhtima. Kuna mulle autondus ja moto värk meeldib, siis selle saate tegemine oli puhas rõõm.

Kas mingeid naljakaid seiku või apsakaid ka on ette tulnud saate salvestamise ja intervjueerimise käigus, nimetage mõni?

Eks neid apsakaid tule teletöös ikka ette. Vahest on saate algust tehes või intervjuud võttes peale tulnud naeruhoog ja lihtsalt ei ole võimalik edasi rääkida, silmad jooksevad vett ja naeru pidama ei saa.

Mis on teie huvialad?

Olen aastaid tegelenud motospordiga. Sõitsin quadraceriga motokrossi ja supermotot. Eelmine aasta sõitsin pitbikega supermotot, kuid nüüd olen teinud pausi motospordiga. Nüüd on jäänud vaid muusikariistad – trummid ja kitarr.

Teie perekond?

Perkond on mul suurepärane, eesotsas maailma parima vennaga. Lapsi veel ei ole.

Südamelt ära?
Südames pole midagi, mida ma siit ära tahaks.

Mis on teie tulevikuplaanid?

Tulevikuplaanide juurde kuuluvad hetkel pere ja lapsed.

Milliseid saateid te ise meelsasti vaatate?

Meelsasti vaatan Pealtnägijat, aga mis siin salata, ei satu väga tihti telekat vaatama.

Millist raadiojaama meeldib enim kuulata?
Oleneb täitsa ajahetkest. Hommikuti kuulan Sky Plusi hommikuprogrammi ja peale seda Radio Maniat või Raadio 3-e kus lastakse head muusikat.

Teie lemmikmuusika ja muusikud?
Muusika maitse kisub ikka rocki poole. Muusikutest hindan Eesti klassikuid nagu Gunnar Graps, Tõnis Mägi, Urmas Alender ja Ivo Linna.

Kelleks unistasite saada lapsepõlves?
Nagu vist iga tüdruk tahtsin ka mina lauljaks või loomaarstiks saada.

Kuidas suhtute maagidesse ja selgeltnägijatesse, kas midagi põnevat meenub ka selles vallas?
Ma usun, et mõnel inimesel on tõesti võime näha tulevikku. Kuid tundub, et suurem osa inimesi lihtsalt hämab midagi kokku, et oma kopikas kätte saada.