Nora Vilva (37) on soomlasest modell ja saatejuht, kes ei teadnud meigist kuni 19-aastaseks saamiseni tuhkagi. Ühel päeval sattus ta modellimaailma, kus puutus kokku igasuguste puudrite, kreemide ja muu kosmeetikaga. Tänapäeval armastab Nora siiani käia ilma meigita, kirjutab Me Naiset.

 

 

“19-aastasena avastas mind Paparazzi´sse värbaja ühe peo WC ukse tagant. Esimestele proovifotodele paigaldati mulle kunstripsmed ja kitkuti kulmud ühtlaseks. Mõtlesin endamisi, kas need üldse tagasi kasvavad. Sel ajal avanes mu ees täiesti uus maailm. Fotosid nähes ei tundnud ma end äragi, sain aru, kui palju meik võib välimust muuta,” ütleb modell ja saatejuht Nora Vilva.

Nora oli tavaliselt oma nägu pesnud seebiga kuid meiki lihtsalt seebiga maha ei saanud. Ta hankis endale esimesed puhatusvahendid ja kreemid. Vabal ajal oli ta ikkagi ilma meigita.

Nora ei ole väga oma välimuse pärast mures. Tselluliidivastased kreemid tunduvad täieliku utoopiana. Nora peaks selles vanuses juba kasutama silmaümbruskreemi, aga ta kannab päevakreemi lihtsalt kogu näole, ka õhtul.

Vahel on Nora kogenud hetkelist stressi. 

“Oleme abikaasa Joni´ga olnud näiteks liftis ja jään end peeglist vaatama. Kas mul on tõesti nii palju kortse? Mees vastab, et ju siis on. Kohutav!” Ja seejärel ongi mure ununenud. 

 

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-modell-ja-saatejuht-nora-vilva-oma-loomulik-v%c3%a4limus-on-k%c3%b5ige-parem”]