Idols´i saatejuht Jone Nikula on juba väiksest saadik unistanud piloodiks saada ja nüüd, kui mees on 41-aastane, on tale selleks võimalus avanenud. Olenemata võimalusest, hakkasid teda ikka tööga seonduvad tegemised segama ning kursuse läbimine võtab aega oodatust veidi kauem, kirjutab MTV3.

 

Soome telemaastikult tuttav Idols´i kohtunik Jone Nikula sooritab erapiloodi lennuluba. Jone kirjutas oma blogis, et on juba väiksest saadik piloodiks soovinud saada, aga ei ole selleks veel midagi teinud. Nüüdseks on ta käinud juba kuu aega kursustel, aga ei saanud veel sooritusi tehtud, kuna tööaeg segab vahele.

“See ei ole tulnud mõttessegi, kui palju see tegelikult morjendab, et kursusekaaslased pääsesid edasi eksamile ning mina mittesooritatud tundide eest mitte. Kadedus ei ole ilus tunne, aga sellega on hetkel tegemist. Täiskasvanud inimene ja nii väike! Kurat!” See aga ei langeta entusiasmi.

Mida kaugemale mees on õpingutega pääsenud, seda selgemad ettekujutused lendamises tekivad. 

“Mida enam ma saan teadmisi lendamisest, lennukist ja lennuki tüüpidest, atmosfääri nähtustest, õigusaktidest ja muust, seda enam hakkab kogu see tegevus huvitama,” kirjutab Jone.

 

[ot-gallery url=”gallery/telen%c3%a4gu-jone-nikula%c2%b4st-saab-lendaja-olen-sellest-juba-v%c3%a4iksest-saadik-unistanud”]