Kütusefirma Lukoil peajuhi Robert Tesljuki röövitud tütar leiti Moskva lähistelt surnuna. Kuu aja eest röövitud 16-aastane Viktoria Tesljuk leiti Moskva oblastist tapetuna, vahendab Interfax olukorraga kursis olevat allikat. Tapetud noore naise leidmist kinnitasid ka uurimisorganid, teatades, et naise isiku tuvastamiseks tehakse ekspertiisid, sh ka geneetiline, vahendab Õhtuleht.

Blondist kaunitarist Viktoria elas koos vanaemaga, kuna vanemad töötavad Kairos. Tütarlaps läks kaduma Moskva lähedal asuvast Gribki külast 25. märtsil, kui ta oli vanaemale teatanud, et peab kiiresti Moskvasse sõitma.

Life Newsi andmetel oli tüdruk tapetud jõhkralt: ohvrile oli löödud kaheksa noahoopi ning purustatud ta pea. Seepärast on vajalik rida ekspertiise, et tema isikut tuvastada.

„On juba selge, et Viktoria ei olnud röövijate või pedofiilide ohver,” rääkis politseiallikas RIA Novostile. „Eksperdid ei ole tuvastanud vägistamise märke ning kõik väärtasjad on tüdrukul alles. Neiu käte ümber olid aga hinnalised ehted.”