Üks Soome mees otsustas Facebooki luua kommuuni, mis kutsus Antti ja Henna Kurhinen´i tapma. Ex-paar oli tol ajal veel koos. Paraku võttis ringkonnakohus vastu otsuse, et süüdistusest loobutakse, kuna puuduvad vettpidavad asitõendid, et kuritegu ka toimuks, kirjutab MTV3.

Soomlane otsustas Facebooki luua kommuuni, mis kutsub Antti Kurhinen´i ja Henna Kalinanen´it tapma. Ex-paar oli tol ajal veel koos. Mees esitas paari, kui inimesi, kelle kõrvaldamine kuluks ära. Mehe vastu esitati süüdistus, kes omakorda seda eitas. Ringkonnakohtu otsuse kohaselt lükati süüdistus tagasi.

“Jahmatav, et selline otsus langetati. Sellist asja pole Soomes enne näinud, et ässitatakse teisi inimesi tapma. Asitõendite puuduste tõttu ei käsitletud juhtumit ähvardusena. Leppisime kokku, et asja käsitletakse kui maine rikkumist,” ütleb Antti Kurhinen.

“See on õigusmõrv, kui on võimalik õhutada tapma ilma karistuseta,” jätkab Henna Kalinainen, kes on samuti otsusest ärritunud.

“Ma olen sellest olukorrast väga ärritunud ja ma olen jätkuvalt hirmul. Kardan, et ühel päeval võib meiega tõesti midagi ka jutuda,” ütleb Kalinainen.

 

[ot-gallery url=”gallery/mees-kes-l%c3%b5i-facebooki-henna-ja-antti-kurhinen%c2%b4i-m%c3%b5rvagrupi-vabastati-s%c3%bc%c3%bcdistustest”]