Apocalyptica tšellist Perttu Kivilaakso´ga kihlunud kaunitar Anne-Mari Berg kavatseb pulmakleidi hankida Ameerikast. Anne-Mari meelest oli värkelt abiellunud Kate Middleton´i kleit kuningliku pulma jaoks sobiv ja kaunis, kuid tema eelistab endale isikupärasemat, kirjutab MTV3.

Apocalyptica tšellist Perttu Kivilaakso´ga kihlunud kaunitar Anne-Mari Berg kavatseb pulmakleidi hankida Ameerikast.

Anne-Mari ütles, et ta jälgis meedias prints William´i ja Kate Middleton´i pulmi, kuid naisel on siiski peas omad ideed pulma osas.

“Olen vaadanud ameeriklaste veebilehtedelt igasuguseid pulmakleite. Tõsi see on, et selleks peaks tegema ekstra reisi Ameerikasse, kuna ilma proovimata ei julge pulmakleiti osta,” ütleb Anne-Mari.

Anne-Mari meelest oli Kate Middleton´i kleit kaunis ja kuninglikule pulmale igati sobiv, aga too kleit ei sobiks Anne-Mari isiksusega.

“Minu seljas ei saa pulmades nägema traditsioonilist ja valget. Kleit saab olema teist värvi ning isikupärane,” kirjeldab naine.

Apocalyptica muusiku ja kaunitari suhe tuli päevavalgele 2009 novembris. Suvel 2010 paar kihlus ning 2011 kolis Anne-Mari seaduslikult Perttu juurde.

“Pulmade puhul on teatud ajakava juba olemas. Ütleme, et viie aasta jooksul,” sõnastab Berg.

 

[ot-gallery url=”gallery/apocalyptica-perttu-kivilaakso-kihlatu-anne-mari-berg-pulmakleidi-hangin-ameerikast”]