Soome bändi Popeda solistina tuntud Pete Mustajärvi (54) on elanud värvikat elu ning kogenud mitmeid olukordi, mis on ta elu ühes või teises suunas muutnud. Pete elus on olnud küll naisi, aga ta annab ausa ülestunnistuse, et pole neist mitte ühtegi armastanud, väljaarvatud oma ema, kirjutab Me Naiset.

 

Pete Mustajärvi´i jaoks on vanus vaid number, olgugi, et see vahel ka kehas tunda annab.

“Ma sain eelmine aasta 54-aastaseks ja numbritena tundub see ikka kohutav, imestan, et olen veel elus. Panen vananemist tähele, kui lähen öösel põit tühjendama ning ei suuda end voodist vahel sirgu ajada. Aga kui pääsen kaaslastega lavale, olen nagu 15-aastane,” ütleb Pete Mustajärvi.

Vanus on vaid number: inimene on nii noor või vana, kui ta seda endal lubab olla. 

“Esimene otsustav pööre elus toimus, kui saime bändiga plaadilepingu. Teine pööre oli, kui loobusin niiöelda väärikast tööst ja hakkasin täiskohaga desperadoks. Varasemalt olin alati olnud päeval tööl ning õhtud esinemas. Abikaasa ütles päevatööst loobumise kohta: “Lõpeta muidugi, saab sind vahel näha ka siis ehk.””

“Kolmas pööre oli suvel 2006, mida ma ei pane pahaks meenutada. Jäin haigeks ja ärkasin haiglas. Minu mälust oli kolm-neli nädalat kadunud. Imekombel olen saanud tagasi õigele kursile inimeste ja elu osas.” Elustiili muutmiseks kadus mehe kehast nii mõnigi liiter vedelikku.

“Kui ema sinna hulka mitte arvestada, siis ei oska öelda, kas olen elus üldse ühtegi naist kunagi armastanud. Vahel tundub, et olen ennast ainult suhetesse mõelnud: kõndinud ruumi, olnud seal vähe aega ja siis tagasi välja kõndinud. Ma ei ole kindel, kas ma üldse tean, mis see armastus on.”

“Olen olnud korra abielus, liit kestis pea 20 aastat. Teist korda ma enam abielluda ei taha. Abiellusin mõttega “kuni surm meid lahutab”, aga ega halba abielu ei ole võimalik säilitada nii kaua.”

“Teisi naisi on ka olnud, aga austan neid nii palju, et ei hakka arvutama.”

Mehel on olnud 5 mootorratast ning praegusel hetkel seisab garaažis neid kaks. Pete armastab tunnet, mis tekib masinaga sõites.

“Armastan seda vabaduse tunnet, mis mind valdab, kui sõitma hakkan. Tundub, et mind ei huvita siin maailmas miski muu!”

Mehel on kaks last.

 

[ot-gallery url=”gallery/54-aastane-muusik-pete-mustaj%c3%a4rvi-ma-pole-peale-oma-ema-%c3%bchtegi-teist-naist-armastanud”]