Soome koomik Krisse Salminen saab peagi 35-aastaseks ning on juba pikemat aega märganud, kuidas aeg lihtsalt voolab mööda. Ta on otsustanud igat meeldejäävat hetke jäädvustada ning kavatseb antud aega kasutada, kirjutab Me Naiset.

Soome koomik Krisse Salminen on viimase aasta jooksul olnud lapsehoolduspuhkusel ning andnud seeläbi koomilisi esinemisi harva. Tütar Hertta on kümne kuu vanune ja esimene laps Eelis käib lasteaias. 

“Ei ole ma kuhugile kadunud. Töötegemine on nüüd sellise pereelu elamise vahelt justkui puhkus. See sobib mulle suurepäraselt. Usun, et olen palju parem ema, kui pääsen vahel lavalegi kuid sobiva tempoga.”

“Ma tunnen end alasti, kui ei kanna kaamerat endaga igalpool kaasas. Teen pilte absoluutselt igalpool. Teen pilte inimestest ja olukordadest. Vahel teeb kurvaks, kui jään mõnest hea hetke pildistamisest ilma, kuna pole kaamerat kaasas.”

“Fotod aitavad meenutada, kus olen olnud. Ilma nendeta oleks nii mõnigi olukord juba ununenud. Vahel tundub, et mõni ilus hetk ei möödugi, kui saan sellest foto teha.”

“Tunnen alati vanadest asjadest puudust. Juba väiksena mõtlesin, et kui ühel päeval istun vanadekodus ilma tegevuseta, siis on mul alati fotosid, mida vaadata,” ütleb Krisse.

Ma saan juba 35-aastaseks ja olen hakanud märkama, kuidas aeg kulub. Noorena mõtlesin, et kõik on võimalik, nüüd tundub, et mõni asi on veel võimalik. Enam ei ole aega raisata, ega pole mõtet seda kulutada tühja. Meelsamini kulutan aega asjadele ja mõtetele, mis teevad õnnelikuks.

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-koomik-krisse-salminen-sellises-vanuses-ei-ole-enam-aega-t%c3%bchja-kulutada”]