Soome Idols´i saatejuht Niina Herala kavatseb oma pulmakleidi jaoks kasutada ideid värskelt abiellunud Kate Middleton´i kleidist. Niina Herala abiellub juulis näitleja Lorenz Backman´iga, kirjutatakse MTV3-e uudistes.

Idols´i saatejuht Niina Herala vaatas samuti prints William´i ja Kate´i pulmi ning hoidis igasuguste ideede koha pealt silmad lahti, mida saaks ka enda pulmas kasutada.

“Kate´i pulmakleit oli lihtsalt imeline. Mulle meeldis värv, kangavalik, lõige ja pits. Ma otsin igalt poolt enda kleidi jaoks inspiratsiooni. Mul on ideid, mille suunas tahan liikuda, aga eks tuleb disainer Katri Niskanen´iga maha istuda ja otsuseid langetada,” ütleb Niina.

Niina abiellub juulis näitleja Lorenz Backman´iga.

“Ma olen ikka igapäevaselt mõtetega pulmade juures ja arvan, et saan kõik toimingud õigeks ajaks valmis. Aga alles nüüd saan aru, et tegelikult on veel palju asju tegemata, mida ei osanud ette mõelda. Järgmiseks peab kutsed posti panema,” ülteb Herala.

 

 

Loe lisaks:

Täna abiellusid Prints William ja Kate Middleton. Palju õnne Royal Highness The Duke of Cambridge ja Royal Highness The Duchess of Cambridge!

[ot-gallery url=”gallery/soome-idols%c2%b4i-saatejuht-niina-herala-sai-oma-pulmakleidi-jaoks-inspiratsiooni-v%c3%a4rskelt-abiellunud-kate-middleton%c2%b4i-kleidist”]