Kuninglikele pulmadele pidi järgnema kahe nädala pikkune pulmareis. Räägiti luksuslikust saarest Mustique Indias, luksvillast Jordaanias või reisist Keeniasse, kus prints William ja Kate kihlusid. Kuid pulmareis on edasi lükatud ja esmaspäeval ootab William’it ees tavaline tööpäev helikopteri piloodina briti õhujõududes.

 

Briti kuningakoda teatas laupäeval, et Cambridge`i hertsog William ja Cambridge`i hertsoginna Catherine on otsustanud mesinädalad edasi lükata ning veedavad nädalavahetuse koos kusagil Suurbritannias. Pärast reedeseid pidustusi ootas värsket abielupaari laupäeva hommikupoolikul Buckingham Palace’i ees helikopter.

Pulmade ametlikul koduleheküljel teatatakse, et esialgu jääb saladuseks, kus täpselt William ja Kate oma mesinädalad veedavad. Samuti ei avalikustata, kuskohas Suurbritannias nad nädalavahetusel viibivad. “Paar on palunud, et nende eraelu sel nädalavahetusel ja mesinädalate ajal austataks,” kirjutab õukonna esindaja. Teada on vaid niipalju, et reis viib väljapoole Euroopat.