Pärast seda kui kuninganna Elisabeth pärast pidulikku shampusega lõunasööki hüvasti jättis ning Buckingham Palace’ist lahkus, sai pidu tõelise hoo sisse. Veel varahommikulgi jätkasid prints Harry ja pruutpaari sõbrad pidutsemist.

Buckingham Palace‘i ballisaal oli muudetud ööklubiks. Laes oli diskopall ja jalgu sai puhata spetsiaalses “chillax area” ‘s. Saali juures asuvasse salongi olid paigutatud kohvilauad. Võõrustaja prints Charles kandis hoolt selle eest, et noored saaksid segamatult pidutseda. Ise lahkus ta peolt koos abikaasa Camilla‘ga kohe peale südaöö saabumist. Prints Harry ja Kate Middleton‘i õde Pippa olid teiste hulgas appi võtnud ööklubides töötavad sõbrad, et prints William‘ile ja Kate’ile viimase peal pidu korraldada.

Prints William ja Kate tulid peale kella kaheksat briti aja järgi lossi tagasi, kus toimus pidulik õhtusöök ja järgnes tants. William kandis smokingit ja Kate uut valget kleiti, mille autoriks oli jällegi Sarah Burton. Pruutpaar on korduvalt rõhutanud, et tegemist pole riiklike pulmadega kuna troonipärijana on esimesel kohal prints Charles. Seetõttu polnud kaamerad õhtustel pidustustel teretulnud. Küll oli aga juba ammu teada, et prints Harry venna auks kõne peab. Harry on öelnud, et teeb vennale nüüd tagasi, sest too on teda punase pea pärast narrinud. Samuti on ta naljatanud, et tema kõne niigi õhukeste juustega William’i juuksed veel õhemaks teeb.

Öiste pidustuste ajal pakuti shampust, veini ja kokteile. Õllesõbrad pidid pettunult baari minema, sest William ja Kate olid otsustanud, et lossi pidulikule korrusele pole õlu sobilik jook.

Kui pruutbaar peolt lahkus ja belgia sviiti magama läks, jätkasid külalised pidu endise hooga. Briti meedia andmeil oli prints Harry selle eest hoolitsenud, et külalised kell 6 hommikusööki saaksid süüa. Lossi hoovi peal serveeriti “üleelajate hommikusöök” munapudru ja briti klaasikaliste peekonivõileibadega “bacon butties”. Magusasõbrad said aga jäätisega maiustada.