“Nii nagu paljudel väikestel tütarlastel, ei möödunud minulgi päeva, kui ma ei laulnud peegli ees juuksehari käes. Esimesed laulud kõlasid raadiojaamades helikandjal “Jõulud Viljandis” ja ansambel MTJ jõuluplaadil,” räägib ansambli Päris Anny lauljanna Annely Ott Gossip.ee-le.

Annely Ott, teie sünnipäev ja sünnikodu?
Olen sündinud 13.aprillil 1970. aastal Viljandis, lapse- ja neiupõlv möödus looduslikult imekaunis kohas Karksi kolhoosis.

Kui noorelt tekkis huvi muusika vastu ning milline oli teie esimene laul, mis raadios kõlas?
Nii nagu paljudel väikestel tütarlastel, ei möödunud minulgi päeva, kui ma ei laulnud peegli ees juuksehari käes. Esimesed laulud kõlasid raadiojaamades helikandjal “Jõulud Viljandis” ja ansambel MTJ jõuluplaadil.

Kes moodustavad nimeliselt ansambli Päris Anny ning kuidas sai bändi nimeks Päris Anny?
Päris Anny moodustavad tammepärgadega pärjatud muusikud:
Raido Lilleberg – ansambli juht , trummid
Andrus Uuspõld – basskitarr , vokaal
Juhan Tõhk – klahvpillid , back
Peeter Ott – soolokitarr , back
Annely Ott – vokaal

2006.aastal pidi nägema ilmavalgust meie esimene singel “Armastuse hind” , seega ansambli nimi oli vaja üsna kiiresti proovi ajal välja mõelda. Anny tulenes minu eesnimest Annely ja Päris ehk ehtne, naases ansambli mänedžeri Emiliga Ameerikast.

Kas Päris Anny on plaate ka välja andnud ning millal on oodata uut plaati?

Esimene plaat ilmus 2006.aastal. Hetkel sepitseme uue plaadi materjali kallal ja loodetavasti saame kalleid fänne rõõmustada uue plaadiga juba aasta teisel poolel, kus on ka palju omaloomingut.

Teie esinemised lähiajal?
Äsja oli 5 AASTAT LAVAL tuur Pärnus,  Sossi klubis ja Kärde baaris. 1.juulil on tulekul Haapsalu Eesti muusika festival jne. Kogu vajalik informatsioon on kodulehel www.parisanny.com

Millist raadiojaama enim kuulate?
Eestis on palju häid raadiojaamasid, millest esile ei tooks neist ühtegi.

Lemmiksaated telerist?

Terevisioon , loodus- , reisi- ja huumorisaated.

Millised on Päris Anny hitid, ilma milleta ei möödu ükski teie kontsert?

Ükski meie kontsert ei möödu meil hittideta : “Lase inglitel maaga harjuda” , “Muru kodu juures” , “Ilmasoov” , “Pane mind” , “See on tema” , “Sa oled see kes ei jää” ja “Kes ta on” .

Südamelt ära?

See mis südamel, jõuan veel kanda ja mida ei jõua, võtan teispoolsusele endaga kaasa.

Kas teil on ka mõni eeskuju Eesti lauljate hulgas või lemmik?
Tegelikult kõik tuntud eesti live muusikat viljelevat artistid on isikupärased ja väga head. Enim meeldivad: Tõnis Mägi, Ivo Linna, Silvi Vrait, Tanel Padar, Lenna Kuurmaa ja Airi Ojamets.

Rääkige palun mõni põnev seik mõnelt kontserdilt mõne fänniga seoses?

Lõuna-Eestisse kontserdile jõudes ootasid ees meid fännid. Bussist väljudes tormasid nad meie juurde ja sõnasid: “Teie, Ansambel Päris Anny peaks lavale astuma punasel vaibal, sest te olete meie tähed taevas!” ning laotasid 5 meetrise vaiba, ülepuistatud roosidega meie ette. See tunne oli ÜLIM.

Kas usute horoskoope ning kes te tähtkujult olete?

Horoskoopidega on nii ja naa. Mida hetkel pean vajalikuks uskuda seda usun, positiivses võtmes. Olen tähtkujult Jäär, sündinud Koera aastal.

Kas teil on kokkupuudet olnud ka mõne selgeltnägijaga ning kas usute mõnda neist, kes näiteks “Selgeltnägijate tuleproovis” osales?
Bändis on 4 liiget kes on selgeltnägijad ja kellesse ma usun absoluutselt 100% ning minagi näen veel üsna selgelt. Saates “Selgeltnägijate tuleproov” osalejatesse mul pole usku.

Teie sõnum Gossip.ee lugejatele?
Uskuge, lootke ja armastage ning elu ongi nagu puhkenud roosiõis .

Kuulake ka:

[ot-gallery url=”gallery/ansambli-p%c3%a4ris-anny-muusik-annely-ott-gossip-ee-le-lapsena-ei-m%c3%b6%c3%b6dunud-p%c3%a4evagi-kui-ma-ei-laulnud-peegli-ees-juuksehari-k%c3%a4es”]