Soome kolinud Eesti showmees Arnold Oksmaa, räägib Gossip.ee-le, et on õnnelik, et Eestist lahkus. “Olen õnnelik et Eestist lahkusin ja ei ole kahetsenud oma valikuid. Soomes saan vabamamalt olla ja käia ning tunda ennast võrdväärse inimesena,” pajatab Oksmaa.

Arnold Oksmaa, teie sünnipäev ja sünnikodu?
17. august 1979 ja Kohtlja-Järve, Ida Virumaa.

On teil ka õdesid- vendi?

Jah, 2 venda ja õde.

Kelleks unistasite saada lapsepõlves?
Lapsepölves tahtsin saada advokaadiks ja see küll ei täitinud, aga õiglust tagan küll.

Teie tuntus sai alguse ühest Eurovisiooni võistlusest, ehk räägite sellest lähemalt?
See oli 31 oktoober 2000 aastal ning Soomes Tamperes korraldati üle Euroopaline Puuetega Inimeste Eurovisioon. Minu esitatud lugu Memory võttis publikul silma märjaks, see tuli hingestatult ja ilusalt, ning üks sai esikoha ja teised jäid kõik teiseks.

Teist on raamat ka välja antud, mis raamat see on ning millised olid vastukajad sellele raamatule?

Jah. Minu kuulsuse tipul 2003 aastal esitlesin oma kirjutatud autobiograafilist bestsellerit “Hüljatud Eesti moodi”. Raamatu ilmumise ajal järgnes meeletu skandaal, kuna laulja Joel Steinfeldt lasi arestida raamatu tiraazi oma advokaatidega, kuid juba hiljem kohus tühistas otsuse ja raamat lasti taas müüki. Vastukajad on olnud ilusad, kurvad ja pisararohked, kuna meenutan oma lastekoduaegu, kuid eelkõige ilus armas lasteraamat saan öelda.

Olete ka plaate välja andnud, mitu plaati ning kas on oodata ka uut plaati?

Plaadifirma TopTen andis välja 2002 aastal minu esimese sooloplaadi Teine Arnold, ning plaadil on 12 lugu, ja kenasti coverdatud Eesti diskolood. Veel on ilmunud muude plaatide peal minu teisi laulde, kuid uut sooloplaati peab vähe mõtlema, et mis kujul ja millal seda välja anda, kuid eks aeg näitab.

Südamelt ära?
Olen õnnelik et Eestist lahkusin ja ei ole kahetsenud oma valikuid. Soomes saan vabamamalt olla ja käia ning tunda ennast võrdväärse inimesena.

Millal läksite Soome elama ning millisel põhjusel?

Töötasin Bikers Pubis ning Soome poolne omanik Pekka tegi pakkumise Soome elama tulla ja pakkus tööd oma restoranis. Kuna olen tema arvates hea kilenditeenindaja ja et just selliseid Soome restoranid soovivad – kiireid, ilusaid ja nägusaid noormehi.

Kirjeldage ühte päeva Soomes, millega tegelete?
Ma tööan siiani restoranis ning alustan hommikuid salati laua valmistamisega, töö kassas, koristamine, ning kogu päeva klientidega suhtlemine ning teenindamine ja karaoke korraldamised alates aprillist.

Millal Eestis taas esinete?

21. mai kell 23:30 Võrus Mad House ööklubis.

Kas olete laulja, strippar või lihtsalt showmees?

Minus on kõike. Olen kõrge häälega laulja, kellelele meeldib laval teha striptiisi ja showd, nagu mees heas vormis. Ma armastan publikuga suhelda ja see on minu trump.

Teie sõnum Gossip.ee lugejatele?
Nimelt on tulemas uus Gossip.ee video YouTube alates maikuust, seksikam ja skandaalsem Uus Arnold Gossipis. (eelmist lugu näete artikli all -toim.)

Millist raadiojaama enim kuulate?
Kuna elan Soomes siis pole aega raadiojaamu kuulata aga head muusikat kuulan küll.

Lemmiksaated telerist?
Argipäeviti vaatan kindlasti Soome pereseriaali “Salatut Elämät”. Samuti meeldivad ulmefilmid ning internetist vaatan häid jutusaateid.

Millised lauljad on teie silmis suure algustähega Eestis ning Soomes?
Minule meeldib üliseksikas Koit Toome, ning Maarja Liis Ilus kuid ka Rein Laaneorg. Soomes Anna Eriksson ja Kirsi Ranto!