Veefestivali “Watergate” peaesineja on Seal

Legendaarne veefestival “Watergate” toimub sel aastal taas pärast kuueaastast pausi ning toob Jaanipäeva eel kuurortlinna esinema legendaarse maailmanimega muusiku. “Watergate” toimub 17. – 22. juunini Pärnu veefestivali egiidi all ja tihedas koostöös samal ajal 105. sünnipäeva tähistava jahtklubiga.

Traditsioone jälgides toob festival vaatajate ette taas kaluripaatide ehk lappajate meistrivõistlused, jaburate veesõidukite demonstratsioonesinemised. Pärnu jõgi ja laht saavad tunda suursuguste ajalooliste laevade kiiluvett ja ühte tõelist merelahingut puupurjekate osalusel.

Festivali üks kulminatsioone on Pärnu Suve saabumine. Seda tähistab eriline trummide show “Päikese tervitamine” ja esinevad Pärnu taustaga naisstaarid Kaire Vilgats ja Liisi Koikson ning armastatud Tõnis Mägi. Neid saadab brassband “Estraadiraadio”.

Pärnu linn avab festivali raames pidulikult renoveeritud Vallikääru, mis on viimaste aegade mahukaim investeering Pärnu linnas. Just seal astub laupäeval, 18. juunil, lavale tippnimega välisesineja. Maailmanimega esinejaks on sel aastal Seal.

Üle kahe aastakümne kestnud karjääri jooksul on Seal pälvinud rohkelt auhindu (sealhulgas kolm Grammyt) ning müünud üle 15 miljoni albumi. Maailm tunneb tema ainulaadset häälematerjali ja erilist tämbrit. Seal on olnud edukas erinevates muusikažanrites. Fänne on vaimustantud tema emotsionaalsed armastuslaulud – “Prayer For the Dying”, Grammy võitnud “Kiss From A Rose” ja “Don’t Cry” (lood 1994. aasta albumilt “Seal II”). Paralleelselt on artist märgi maha pannud aga ka tantsu/popmuusika žanris, sest tema juured on briti house-muusikas.

Londonis sündinud Seal on Eestis oma kuuenda albumi “Commitment” tutvustamistuuril, mis anti välja septembris 2010.

Seal´i muusikukarjääri algust tähistavad kaks hitti, mis kuulutasid uue talendi tulekut (koostöös legendaarse produtsendiga Trevor Horn) – “Killer” (1990), ja Ühendriikide esikümne singel “Crazy” (1991) – souli, popi, roki, R&B sulam.

Albumid: “Seal” 1991, “Seal II” 1994, “Human Being” 1998, “Seal IV” 2003, “System” 2007, “Soul” 2008, “Seal Hits” 2009, “Commitment” 2010.

Watergate-i peaesineja kontserdi pileteid saab osta alates 19. aprillist 2011

Piletite ja kohtade arv Vallikäärus on piiratud.

Sooduspileti hind 26 EUR kehtib kuni 15. maini või kuni sooduspileteid jätkub.

Piletihind alates 16. maist kuni 17. juunini k.a. 34 EUR. Toimumise päeval 40 EUR.

Soodustusi ei ole.
Väravad avatakse kell 19:00.

Ürituse link: http://www.watergate.ee