Kadi Eenmaa on särtsakas ja aktiivne neiu, kes on üks tantsutrupi Cerise loojatest. Hetkel on Kadi lisaks tantsimisele ka lasteaiakasvataja ja osaleb muusikalis “Libahunt” näitlejana.

“Minu tantsupisik on pärit juba lasteaiast. Peale lasteaeda hakkasin tegelema võistlustantsu ja rahvatantsuga. Kolinud Tallinna, hakkasin tegelema ka tänavatantsustiilidega. Mulle meeldib proovida erinevaid stiile ja saada veel rohkem aimu tantsumaailmast,” räägib Kadi Eenmaa Buduaarile.

Sul on nii palju korraga käsil, kust sa oma energia võtad? “Tuleb tunnistada, et sellel kuul on tõesti palju tegemist! Töö lasteaias, õnneks on väga head ja mõistvad kolleegid, et kui tarvis, olen saanud tööpäevi vahetada. Lisaks siis trennid ja etendused. On ka päevi, kus peale pikka tööpäeva on kohe etendus ja peale seda veel kuhugi teise linna Cerise’iga esinema. Siis pärast seda olen küll väsinud olnud, aga see selline positiivne väsimus. Energiat tuleb ikka headest sõpradest, perekonnast, trennidest ja tahtejõust. Mida rohkem teed, seda rohkem jõuad! Aga alati peab oskama ka puhata! Ja kindlasti toitumine, kiire elutempo juures ma siiski vaatan ja mõtlen, mida ma oma suhu panen, et mis oleks tervislik minule. Söön palju juur- ja puuvilju, pluss eraldi vitamiinid veel juurde!”

[ot-gallery url=”gallery/profitantsija-kadi-eenmaa-teeb-p%c3%a4evat%c3%b6%c3%b6d-lasteaia-kasvatajana”]