Triin Tulev on pärit musikaalsest perekonnast ja lapsest peale on teadnud, et tahab oma elu ühendada muusikaga. Tais elades leidis Triin oma kire DJ-na ja nüüd ta ei vahetaks seda mitte mingi hinna eest!  Buduaar uurib Triinult, mis on suurim vahe Eesti ja välismaa klubidel.

“Võrdlusmoment on siin päris pingeline – kodupublik on ju siiski väga mitmeid kordi kriitilisem. See on aga minu jaoks ainult põnevust pakkuv, olen alati armastanud ennast erinevates situatsioonides proovile panna. Selle paari aasta jooksul, mil ma plaate olen mänginud, on mul olnud palju erinevaid publikuid alates noortest ja lahedatest, nagu näiteks nüüd hiljuti toimunud peol Tallinnas Club Hollywoodis, kuni vanemate ja elegantsemate inimesteni näiteks Singapuris ”Green Festivali” ajal. Mulle pole veel siiani ebameeldivat publikut sattunud, eks mind kutsutakse ka üldiselt teatud üritustele ja siis tulevad kohale need, kellele minu muusika meeldib. Lemmiklinna välja tuua on väga keeruline – Phuket on juba niivõrd kodune, et seal kaob juba vaikselt oluline pingemoment ära. Just need kohad on põnevad, kus varem mänginud ei ole.”

Kui rääkida moemaailmast, kas eestlaste klubiriietus erineb palju Aasia pidulistest? “Ütleks nii, et talvel erineb. Muul ajal on üsnagi sarnane, kuigi Aasias kantakse tõesti rohkem elegantset siidi ja käsitsi tehtud eksklusiivseid riideid, ka klubides.”