Sooe lauljanna Maija Vilkkumaa on kahe väikse lapse ema, kes kavatseb rohkem aega oma perele pühendada kuid ei kavatse siiski täielikult koduperenaise rolli astuda, kuna arvab, et ta ei oleks selleks ideaalne. Maija on pettunud, et uudisteportaal on ajalehte kirjutanud temast fakti, mida ta ei ole isegi mitte kinnitatud, kirjutab MTV3.

Tipptasemel naisartistid on viimastel aegadel hakanud saama neist kirjutatud ajalehe artikleid, mis ei vasta päris tõele. Lihavõtte nädala alguses ütles Jenni Vartiainen oma fännilehel tõe Iltapäivälehti kirjutatust ning samat teed pidi läheb ka Maija Vilkkumaa.

Aasta algul teise tütre ilmale toonud Maija Vilkkumaa rääkis hiljuti, et annab tulevasel suvel viimased kontserdi bändiga. Peale suve jääb lauljatar pausile, mille pikkus ei ole veel paika pandud.

Iltapäivälehti kuulutas, et Vilkkumaa jääb pausile aastaks, aga lauljatari sõnul ei pea see paika. Ta selgitab asju Facebooki fännilehel.

“Ahah, Iltalehti kaanel lõpetan esinemised ja hakkan koduperenaiseks. Jumal küll! Ei peaks vist enam kunagi minema pressiüritustele, veel vähem seal nalja heitma! Veelkord: ma ei lõpeta esinemisi, vaid pean lihtsalt pausi. Pereema olemine on tore asi ja mõnele ka õige tee, aga ise ma oleksin selles halb ja selline turris olemisega. Musi teile, päike paistab!” kirjutab Vilkkumaa Facebookis.

Maija Vilkkumaa on ühe ja sama bändiga juba 12 aastat tööd teinud. Samas bändis lööb kaasa ka Vilkkumaa abikaasa Mikko Kosonen.

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-lauljatar-maija-vilkkumaa-on-ajakirjanduses-pettunud”]