Noor ja veetlev Grete Klein on naine, kes kaunistab teleekraani Kanal 2e uudistesaates “Reporter” ilmatüdrukuna. Peale paljude neidude poolt ihaldatud ilmatüdruku ameti saamist alustas Grete ka lauljakarjääri, Grete on nooruses laulunud koolikooris ning õppinud ka Maikeni (toim. Kadri Koppeli) käe all. Gossip.ee esitas Gretele 8 põnevat küsimust, millele oli neiu lahkesti nõus vastama.

Kes on teie iluideaal?
Konkreetne iluideaal mul puudub, hindan inimestes tohutult isiku- ja omapära. Kindlasti on väga kenad naised Eestist näiteks Anu Saagim ja Aveli Jänes. Välismaalt näitlejatar Charlize Theron.

Kui tihti te kokkate, meeldib teile süüa teha?
Kuna ma enamuse ajast elan üksi, siis ei kokka ma teab mis palju ja ega ma kuigi suur kokkamise fänn ei ole ka, selle asemel on mul palju teisi põnevaid hobisid.

Kas mees peab oma naist üleval pidama?

Kuna minu enda jaoks on olulisemad märksõnad iseseisvus ja sõltumatus, siis ma ütleksin, et naine peab oskama ka ise hakkama saada. Minu jaoks oleks isegi pisut alandav, kui ma peaksin pidevalt kellesti sõltuma.

Kas te oleksite valmis alasti poseerima ajakirjale Playboy?

Teatud kehaosad on siiski ainult valitud inimeste silmadele…

Mis on suurim meeletus, mida mõni mees on teie pärast teinud?

Neid meeletusi on ikka omajagu tehtud… Oleneb ka muidugi, mida pidada meeletuseks. Näiteks on minu pärast sadu kilomeetreid maha sõidetud.

Mis teeb mehe seksikaks?
Enesekindlus, hea huumorimeel ja see “miski”, mida ei saagi sõnadesse panna.

On teil mõni fetiš?
Jumaldan ilusaid käsi ja see on kohe kindlasti minu üks fetišitest. Meeste puhul vaatan ma just käsi esimese asjana.

Kui saaksite enda juures midagi muuta, siis mida ja miks?
Ma usun, et inimene peab ennast aksepteerima ja armastama koos kõigi oma vigadega ja just täpselt sellisena, nagu ta on. Midagi muutes kaoks omanäolisus. Seega, ei muudaks ma midagi!