Big Brother´ist tuntud Niko Nousiainen ja endine Miss Helsingi tiitliomanik Sofia Ruusila jõudsid USA´st tagasi, kust hangiti ka esimesed töökogemused modellimaailmas. Armunud kihlujatel on plaanis juba peale jaanipäeva tagasi pöörduda, kirjutab MTV3.

 

Eelmisel sügisel Soomes toimunud Big Brother´i meelelahutusliku saate võitnud Niko Nousiainen sõitis oma kihlatuga, kelleks on missihakatis Sofia Ruusila, aprilli alguses USA´sse tööreisile. Esimene nädal kulus maailmakuulsas mängurite linnas Las Vegases kuid pärast seda sõitis paar edasi Los Angeles´isse, kus kohtuti kootööpartneritega.

“Kohtusin seal Motorcity Legends rõivafirma loojaga ja sain temalt veel riideid koju kaasatoomiseks. Rõivafirmat esindav mees on ka fotograaf ja ta tegi minust häid stuudiofotosid,” ütleb Niko uudisteportaalile.

Muljetavaldav paari teine pool, endine Miss Helsingi, Sofia Ruusila pääses linna oma modellioskusi esitlema. Omaala spetsialistid märkasid imeilusat kaunitari ja Sofia´l õnnestuski pääseda kauneid kleite fotosessioonidel kandma.

“Olin modelliks ka ühele jalatsifirmale. Eesmärk on peale jaanipäeva minna veel tagasi, kui neid modelliotsi veel juurde saaks. Praegu tundub asi hea olevat,” rõõmustab Niko Nousiainen.

 

Loe lisaks:

BB-Niko Nousiainen tätoveeris kaelale oma tüdruksõbra Sofia Ruusila huuled. Vaata fotosid!

 

[ot-gallery url=”gallery/bb-niko-nousiainen%c2%b4i-ja-sofia-ruusila-usa-reis-%c3%b5nnestus-ning-plaanitakse-minna-tagasi”]