Reedel, 15. aprillil 2011 lahkus meie seast 18.veebruaril 48-aastaseks saanud ärimees ja kahe lapse isa Urmas Heinmaa. Urmas sai üle Eestilise tuntuse 2001. aastal Malaisias filmitud “Robinsonide” saates, mida näidati Eestis, Lätis ja Leedus.

Oma viimased eluaastad Sauel elanud ning Christal Service autoteenindust pidanud Urmas Heinmaa suri Gossip.ee allikate väitel 15. aprilli päeval une pealt. Pärnust Sauele kolinud mees jõudis Sauel elatud aastate jooksul juhtida OÜ Hiteh Kinnisvara, mis arendas Saue mõisa’ t ning koordineerida Saue Säästumarketi tegevust.

Urmas Heinmaa oli ka üks nendest meestest, kellel õnnestus pääseda Prantsuse võõrleegioni. Seda meenutas tänaseni tema õlal olev tätoveering “Legio patria nostra”. Ladinakeelne sentents, mis eesti keeles tähendab „leegion on meie kodu“. See on tätoveering, mis on tätoveeritud võõrleegionis teeninud meeste õlale, et relvavennad üksteist igas maailma otsas ära tunneksid. Prantsuse võõrleegionis teenistuses olevad sõdurid valivad endale uue nime, nii on ka Urmas Heinmaa oma leegioni sõprade seas tuntud hoopis kui Jonas Hansen.

Robinsoni saate tegijate-osaliste seast on varalahkunud veel kolm osalist.