Soome Idols´i saade on lõpusirgele jõudmas ning alles on jäänud Martti Saarinen, Hennariikka Syvänne ja Ali Elkharam. Soome helilooja Maki Kolehmainen´i sõnul puudub neil kolmel aga oma stiil, kirjutab MTV3.

 

Soome bändi Aikakone helilooja Maki Kolehmainen möönab, et on Idols´i saadet kõige enam vaadanud, kui see on juba lõppjärgus.

“Finaalkolmik ajab veidi segadusse. Mul on nende osas natukene raske mõista, millise karjääri nad võiksid luua. Väljalangenud Ilpo ja Stina stiil oli aga juba välja kujunenud. Allesjäänud finalistid on lihtsalt tavalised lauljad, kes pakuvad erinevaid laule siit ja seal ning neil puudub oma kindel stiil,” arvab Maki.

Maki ei ole nõus finaalkolmikust oma lemmikut välja nimetama, kuid usub, et Hennariikka Syvänne´t võiks popartistina ette kujutada küll. Ali Elkharam´i muusikastiili ei oska mees seevastu ette kujutada.

“Hennariikkale oleks ilmselt kerge teha laule. Teisest küljest olen teinud Kirka´legi laule. Mis ei võiks siis Martti Saarinen´ilegi teha, kuna ta ju esitas Kirka lugu “Viimeiseen mieheen“.”

Maki olevat üllatunud, et noortele suunatud lauljaid ei ole enam saates. Mees on siiski rahul, et saade Idols on andnud oma panuse Soome muusikamaailmale.

“Idols on suurepärane võimalus anda noorele artistile võimalus ja tuua neid esile. Olen ka selle üle õnnelik, et Idols annab muusika loojatele tööd,” ütleb Maki lõpetuseks.

 

[ot-gallery url=”gallery/b%c3%a4nd-aikakone-helilooja-maki-kolehmainen-idols%c2%b4ist-finaalkolmikul-puudub-oma-kindel-stiil”]