“Sõrmust saab sõrmest vahel eemaldada, aga tätoveering ei kao nii kergelt,” kirjutab Soome glamuuritar Johanna Tukiainen oma blogis. Johanna Tukiainen ja Arto Länsman on pulmareisilt tagasi jõudnud ning mees on oma rinnale lasknud tätoveerida Johanna nime, kirjutatakse Ilta-Sanomates.

Glamuurne Johanna Tukiainen kirjeldab oma värskeid tundeid, mis valdasid teda pela pulmareisi. Ta mainib ka kohalikku meest, kellesse olevat armunud.

“Ma jutustasin rannas kaua aega suurt kasvu tumedanahalise mehega, kes rääkis ladusalt inglise keelt. Ta oli kristlane ja ta teadis, mida tähendab inimväärikus. “Don´t fall in love, stand in love,” ütles ta mulle,” kirjutab Johanna.

Lisaks ütleb Tukiainen, et tema abikaasa Arto Länsman lasi oma rinnale tätoveerida Johanna nime ja abielu sõlmimis kuupäeva. Tundub, et Arto jaoks on välja kujunenud uus moodus, kuidas Johannale armastust ja pühendumust väljendada.

“Arto märk rinnal on sõnum kõigile naistele, et hoidke mehest eemale. Me oleme jätkuvalt ametlik abielupaar ja seda tuleb austada. Sõrmus tema sõrmest võib vahel eemalduda, aga tätoveering ei kao kuhugile,” kirjutab Tukiainen.

 

Loe lisaks:
Arto Länsman sõitis pulmareisile järgi: Johanna, olen siiani sinusse armunud!

Üksi eksootilisel pulmareisil viibiv Johanna Tukiainen: Arto, mille pärast sa ometi rikkusid kogu loo?

 

 

[ot-gallery url=”gallery/arto-l%c3%a4nsman-t%c3%a4toveeris-oma-rinnale-johanna-tukiainen%c2%b4i-nime”]