Kuigi näitleja Mia Ehrnrooth´i nägu on pea igale soomlasele tuttav, ei mõjuta see naise igapäevaelu negatiivselt. Soome kodumaise seriaali Salatut elämät täht ei ole tundnud kuulsuse negatiivset mõju ka armusuhtes, kirjutab MTV3.

 

Mia Mikela Ehrnrooth alias  Cindy Rintala  on soomlastele tuntuks saanud Salatut elämät kodumaises seriaalis. Rolli tõttu tekkinud kuulsus ei ole aga naise elu sugugi ebameeldivaks muutnud.

“Kuulsusest ei ole tekkinud midagi negatiivset, ei ahistajaid ega muud sellist. Inimesed tunnevad mind tänaval ära küll, aga käituvad õnneks viisakalt.”

“Salatut elämät seriaalis kaasategemine ei ole mõjutanud minu argielu. Vahel mõni muutub poes kassajärjekorras imelikuks, kuid ei midagi hullu,” jagab Mia oma kogemusi kuulsuse staatusest.

Paarisuhtes olev Mia ei ole tundnud, et tuntus ka suhtele kuidagi halvasti mõjunud oleks. Elukaaslane ei ole näitleja ameti tõttu armukadedust väljendanud ning tööst ei räägitagi kodus väga palju.

“Ega mees ei ole tuntud staatuse tõttu närvis olnud. See on hea, et ta suhtub asjadesse normaalselt,” tunnustab Mia.

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-seriaali-salatut-el%c3%a4m%c3%a4t-t%c3%a4ht-mia-ehrnrooth-kuulsus-ei-ole-minu-igap%c3%a4evast-elu-h%c3%a4irinud”]