Aastaid vabakutselise kirjamehena leiba teeninud Hillar Kohv räägib Gossip.ee rubriigile “Horoskoop”, et ennustajaid ta ei usu ja suhtub nendesse pigem kui show-tegijatesse.” Kuidas nüüd öeldagi, ennustajatesse suhtun kui show-tegijatesse, aga samas endale ennustada ei taha lasta, sest seda ma ilmselt kardan.”  Hillar lisab, et oma tulevikku ta ette teada ei soovi: “Parem oleks, kui saatust ette ei teatata – see ei pruugi täppi küll minna, aga äkki läheb, võta kinni.”

Mis tähtkujust te olete? Kas üldse või kui palju tähtkuju iseloomustus klapib teie iseloomuga?
Olen tähtkujult Lõvi ning kuna lõvi on sellise möirgava iseloomuga, siis vahel ikka klapib küll.

Kas te olete astroloogia vastu ka suuremat huvi tundnud, uurinud näiteks enda astroloogilist kaarti, lugenud vastavat kirjandust vms.?

Paraku nii sügavat huvi ma astroloogia vastu ei tunne, et seda oleks uurinud.

Kas ja kui palju te tähemärkidesse ja horoskoopidesse üldse usute? Kas loete näiteks lehesabadest päevaennustusi, uurite naisteajakirjadest suhtehoroskoope, enne suuremaid ettevõtmisi vaatate taevamärke jne? Kuidas klapib teie tähtkuju teie lähedaste tähemärkidega? On teil mõni eluline näide stiilis „täpselt nagu horoskoobis!“
Traditsiooniks on saanud see, et igal hommikul kuulan Raadiost Elmar Horoskoopi, aga naljakas on samas see, et kauaks see öeldu meelde ei jää ning ei mõtle sellele, et mida Lõvi kohta öeldi. Mis puutub täppi minekusse, siis pigem on asi vastupidi – läheb hoopis teisiti, kui horoskoop Lõvi kohta on öelnud.

Mida arvate ennustajatest? Kas olete ise kunagi nende juures käinud? Kas usute saatusesse, ettemääratusse, mingisse kõrgemasse jõusse, mõni usub ingleid mõni Jumalat, mida-keda teie?
Kuidas nüüd öeldagi, ennustajatesse suhtun kui show-tegijatesse, aga samas endale ennustada ei taha lasta, sest seda ma ilmselt kardan. Parem oleks, kui saatust ette ei teatata – see ei pruugi täppi küll minna, aga äkki läheb, võta kinni.

Kedagi või midagi peab ikka uskuma, sest ilma kasvõi iseendasse uskumata ei saa ju normaalselt elada. Mustlasi ma pelgan, sest ei tea, mida nad ennustavad? Meenub üks seik umbes 15 aastat tagasi Pärnust, kui üks mustlane astus tänaval ligi, et ennustada ning hakkas ka kohe pihta, et teil tuleb ilus tulevik, noor naine ja lapsed ning kui samas ütlesin naerdes: “aga äkki olen gay ja mulle meeldivad mehed?” teatas mustlane: “ah nii on teiega siis lood?” ning sellega see tobe ennustamine lõppes ning raha ma talle ei andnud.

Olete te kunagi tundnud, et teil on erilisi võimeid? Näiteks tundnud mõnda sündmust ette, saanud telefonikõne kelleltki, kelle peale just mõtlesite, tajute vaime jne?
Mingeid erilisi võimeid mul pole, aga samas tunnetan ära mõne paha energiaga inimese, sest sellise juures viibides hakkab kuidagi paha.
Unenägude puhul on näiteks selline lugu, et kui näen unes midagi või kedagi selgelt, siis lähiajal on selle inimesega ka kohtumine või kokkupuutumine mingil moel…

 

Loe lisaks:
LÕVI e. Leo (24. juuli – 23. august)

Looduses on lõvi loomade kuningas, teda peetakse nende valitsejaks. Niisamuti valitseb ka Lõvi päikesemärgi all sündinud isik teid ja kõiki teisi. Jah, kõik teavad, et otseselt ta seda muidugi ei tee, kuid ärge palun talle seda öelge. See purustaks tema suure sooja ja iseka südame. Lõvi tähtkuju all sündinud on väga rikka hingeeluga, võimukad inimesed. Neis inimestes on kõigis, ükskõik millisesse ühiskonna klassi nad ei kuuluks, midagi kuninglikku. Need inimesed on suursugused, auahned, edasipüüdlikud. Teesklust ei salli, on alati loomulikud. Kõik nad on temperamentsed ja impulsiivsed. Lõvi vihkab ühtviisi nii pimedust, kui halli igavust.

Lõvi on väga mitmes suhtes ülimalt tark ja nutikas. Harilikult ei hakka ta vaeva nägema kuivanud kaevust vee kättesaamisega, nagu Jäärad seda tihti kipuvad tegema. See teeb Lõvist haruldase organisaatori ja targa kohustustejagaja. Tema käsklused on imekspandavalt mõjusad, kui ta väheke tagasi tõmbab oma harjumuslikku dramaatilist tooni. Ta oskab oma mõtteid meisterlikult esitada ka lihtsate ja otsekoheste sõnadega, ehkki neil on pisike teatraalsuse maik juures. Lõvi avaldab heakskiitu heldelt ja avalikult ning võib oma liialdavate komplimentidega tekitada piinlikke olukordi. Ta ei häbene välja öelda ka seda, mis talle ei meeldi. Mida ta ütleb, seda ta tavaliselt ka mõtleb.

Lõvi elab aktiivset seltskondlikku elu, mis vaheldub laisklemisperioodidega. Lõvi tähtkuju all sündinu mängib meeleldi esimest viiulit, ihkab hiilgust ja toredust. Elamine väikestes oludes on neile piinaks. Nad on ka abivalmid ja kaastundlikud ning helded ja nende kõrval on alati tunne, et neid mõistetakse, et võib loota abile. Kui juhtute kokku inimesega, kes kergesti punastub, kontrollige kõigepealt, kas te ei aja omavahel segi kohmetuspuna ja uhkuse või ego lõõska. Lõvi nägu võib õhetada kiirest tantsust, tema palged võivad roosaks lahvatada armsama lähedusest, ent mitte kunagi pole selle värvitooni tekkimise põhjuseks introvertsus või kartus seltskonnas liigselt silma torgata. Introvertseid Lõvisid pole olemas. Mõni Lõvi jääb küll aastatega mahedamaks, aga oma uhket pead ei langeta ta iialgi.

Mis puutub selle päikesemärgi esindaja välimusse, siis otsige inimesi, kes sarnanevad looduslike lõvide või lõvitaridega. Neil on lõvilakka meenutav paks juuksepahmak ja petklikult laisk pilk. Lõvi rüht on sirge ja majesteetlik, liigutused kassilikult nõtked. Lõvist naistel on selle nõtkuse taga selgelt aimatav jõulisus, mida nad edukalt peidavad oma maheda, tavaliselt rahuliku ja talitsetud natuuri varju. Kuid pidage meeles, et emalõvi võib iga hetk rünnata, kui haistab hädaohtu. Ta hoiab küüned küll peidus, kuid need on tal teravad.

Lõvi avaldab inimestele kummalist mõju, mida on lausa naljakas pealt vaadata. Tema ees seistes tõmbutakse tahtmatult sirgu, viiakse kõht sisse ja õlad taha. Selle tähtkuju all sündinud on üllameelsed ja valmis kangelastegudeks, kuid langevad ise kergesti lõksu, mida tingib psühholoogilise vaistu ja taktitunde puudumine. Ka raskuste korral ei kaota selle tähtkuju all sündinu optimismi. Kõige enam vapustab neid reetmine. Kui neile ei kingita küllaldaselt tähelepanu, muutuvad nad tusaseks ja tagasihoidlikuks. Nad on ustavad sõbrad, kuid püsimatud, kuna kiinduvad kergesti ja armastavad uusi nägusid. Kuid Lõvi tähtkuju all sündinu sureb tihti vaesena, kuna kaldub lohakusele ja hajameelsusele. Nad on väga külalislahked võõrustajad – Lõvi on võimeline looma teis tunde, et olete kutsutud kuningalossi.

Lõvil on harjumus veidi üleolevalt armulikult moel õpetada, kuidas te peaksite oma elu korraldama. Õpetamisarmastuses peitubki põhjus, miks nii paljud Lõvid valivad pedagoogi, poliitiku või psühhiaatri elukutse. Mõndagi võib ärritada see, et Lõvi oskab nii suurepäraselt teie asjad joonde ajada ja teid elumuredest välja aidata. Kurb on ainult see, et ta ei oska enda asju samasuguse kergusega korda seada. Kummaline segu ehtsast üleolekust ja erakordsest võimekusest ning meeletult kergesti haavuvast egost ongi tegelikult see, mis teisi tema juures tõmbab ja veetleb. Lõvi ei saa sinna midagi parata, et ta tunneb end olevat tei
stest üle, ning tal on lausa vajadus aeg-ajalt dramaatiliselt esineda.

Selle päikesemärgi all sündinute seas ei leia te kuigi palju vanapoisse või vanatüdrukuid. Väga võimalik, et ta pole parajasti abielus, kui temaga tutvute, kuid kindlasti on ta armunud või armumas või just äsja lõpetanud järjekordse armusuhte. Lõvi tähtkuju all sündinul on palju armulugusid, kuid abielludes elab õnnelikult. Andeksand ja hingeline kaastundmus on selle suure kaslase seesmise olemuse lahutamatu koostisosa, seetõttu on leppimised Lõvi emotsionaalses elus niisama sagedane nähtus kui sidemete lõhkumisedki. Lõvidele ei meeldi elu ilma armastuseta. Lõvi on suurepärane perenaine ja ema.

Kuigi Lõvi armastab luksuslikku eluviisi ja toretsevat ümbrust, ei leidu kedagi teist, kes vajaduse korral suudaks nii külmaverelise eneseväärikusega kohaneda majandusliku suruseisuga või taluda raskusi kui tema. Optimism ja siiras usk paremasse tulevikku ei jäta teda kunagi maha. Lõvi ei otsi kelleltki tuge, pigem vastupidi – nad pakuvad seda teistele. Lõvil on kindel natuur. Teda on raske valitud rajalt kõrvale kallutada, kuid teisi paneb ta oma veenva jutuga üsna hõlpsasti suunda muutma. Lõvi on jäägitult truu sõber, vägev, kuid õiglane vaenlane, loomisvõimeline ja omapärane, tugev ja elujõuline.

Õnnenumbrid: 5, 14, 23, 32, 41, 50
Värv: Kuld, oranzh, punane
Mõjutav planeet: Päike
Element: Tuli
Õnnepäev: Pühapäev
Õnnekivi: Sardoonüks, merevaik, rubiin, topaas
Metall: Kuld
Lilled / taimed: Päevalill, saialill, gladiool

Kuulsaid Lõvisid läbi ajaloo:
Gracie Allen, Lucille Ball, Ethel Barrymore, Bernard Baruch, Bill Basie, David Belasco, Napoleon Bonaparte, Walter Brennan, Robert Burns, Fidel Castro, Julia Child, Arlene Dahl, Cecil B. DeMille, Eddie Fisher, John Galsworthy, Alfred Hitchcock, Aldous Huxley, Carl Jung, Jacqueline Kennedy, Printsess Margaret Rose, Mussolini, Ogden Nash, Dorothy Parker, Walter Scott, George Bernard Shaw, Percy Bysshe Shelley, Robert Taylor, Mae West, Whitney Young