Eelmisel aastal Miss Soome saatest tuntuks saanud Viivi Pumpanen´i on tahetud haarata igasugustesse erinevatesse telesaadetesse. Miss Soome 2010 tiitli võitnud Viivi on kaunis, rõõmus, loomulik ja kindel esineja, kirjutatakse Ilta-Sanomat-es.

 

Televiisoris ja Internetis vändatud saates Biisonimafia tegi Viivi Pumpanen igasuguseid trikke ja näitles koos oma sõpradega. Kaamera taga oli tema poiss-sõber Olli Johansson.

Rahulikumat Viivi´t saab näha järgmisel nädalal Viivi missiaastate dokumentaalsaates.

Ega teletöö ei jää sinnapaika. Sügisel hakkab meelt lahutama modellisaade Model Hunt. Modellisaadete tegemine on Viivi jaoks loomulik, aga tõsielusarjadele ütleb ta eitava vastuse.

“Mind on mitu korda kutsutud tõsielusaadetesse, aga osa formaatidest on olnud küsitavad ja kahtlased,” ütleb Viivi.

Viivi on juba varasemalt maininud, et meelelahutusala on tema teema. Sama lauset on kuuldud ka teiste noorte ja kaunite naiste suust, aga Viivi ei ütle seda vaid suusoojaks. Ta on liikunud oma unistuste poole kindlate sammudega. Viivi käis meediakallakuga keskkoolis, töötas modellina ja osales Miss Soome konkursil.

“Tahan teha tööd, kus tunnen end hästi, kus arenen ja üllatan iseennast selles valdkonnas. Mulle meeldib näitlemine ja ürituste juhtimine ja tahan õppida nende kohta lisa.”

Viivi mõtetest on läbi käinud idee minna teatrikooli või kutsekõrgkooli näitlemis alale. Teisest küljest tahab Viivi taguda rauda siis, kui see on kuum.

“Saan juba praegu teha tööd, mida armastan. Usun, et mida rohkem töötan, seda enam arenen. Teater praegusel hetkel ei huvita. Mulle meeldib teletöö ja vaadata ekraanilt, mida teen ja kuidas võin teha paremini.”

 

 

Loe lisaks:

Kuidas Viivi Pumpanen, Essi Pöysti ja Satu Tuomisto missikarussellile sattusid

[ot-gallery url=”gallery/miss-soome-2010-tiitliomanikku-viivi-pumpanen%c2%b4i-on-kutsutud-kahtlastesse-telesarjadesse”]