Lähenevad kuninglikud pulmad on prints Harry oma ema printsess Diana peale mõtlema pannud. “Ema oleks William’i üle kohutavalt uhke olnud,” ütleb ta.

Kui printsess Diana Pariisis toimunud autoavariis traagiliselt hukkus, olid ta pojad William ja Harry 14 ja 13 aastased. Lapsed olid Diana jaoks kõik ning see oli nende jaoks väga raske hoop kui ema aasta pärast lahutust prints Charles’ist suri.

Esimest korda kommenteerib 26 aastane prints oma venna William’i armastust Kate Middleton’i vastu ning peatselt toimuvat pulmapidu. “Noorem vend või õde oleks loomulikult fantastiline, kuid saada endale selline “vanem õde” nagu Kate on samuti tore,” ütleb Harry ajalehele Daily Mail.

Harry ja Kate on saanud tõeliselt headeks sõpradeks nende üheks aasta jooksul, mis prints William ja Kate on koos olnud. “Olen Kate’iga lähedaseks sõbraks saanud ja kui temast nüüd perekonnaliige saab, võtan ta hea meelega oma tiiva alla – või saab see hoopis tema olema, kes minu eest hoolt hakkab kandma,” naljatab Harry. “Ta on fantastiline tüdruk. Mu vend on nii õnnelik ja tema on õnnelik William’i üle. Minu arvates on nad täiuslik paar.”

Prints Harry on hetkel üks kuumemaid vabu mehi Euroopas ning valiti hiljuti ameerika meesteajakirja poolt maailma kõige ägedamaks meheks. Ta on avatud ja otsekohene ning samal ajal tundlik noor mees. Seoses ekspeditsiooniga “Walking with the wounded”, mille eesmärgiks oli koguda raha selleks, et aidata sõjaveterane uuesti tööle, rääkis Harry ka pulmadest. Tema meelest tegi William õieti, et nii kaua ootas enne kui Kate’ile abieluettepaneku tegi. Seda teda ümbritseva pideva tähelepanu tõttu, mis endaga pingeid kaasa toob. “See on suur asi. Need pole ju tavalised pulmad. See on tema poolt suur otsus. Seetõttu oli hea, et ta ootas ja valis hetke, mis talle õige tundus.”