Omaaegne girlpower duo Maret Soom (28) ja Heti Tulve (29) on jälle koos! Kahe aasta eest Eestist lahkunud seltskonnadaam ja üritusturundaja Soom on Austraaliast tagasi.

Vaid nädalapäevad Eestis veetnud Maret on end juba sidunud tööga, ta on peagi avatava uue klubi Teater ja uues kuues Lounge Déjà vu avalike suhete juht, kirjutab Kroonika.

Kui Maret lahkus, kuulutati peagi välja ka tema ja Heti elustiiliagentuuri Deluxe pankrot. Maret ütleb, et tema lahkus Eestist siiski isiklikel põhjustel: “Mul oli vaja vaheldust ja tekkis võimalus lahkuda.”

Deluxe olla aga nüüd möödanik, ees on uued projektid.

Kahe aasta jooksul rabas Maret tööd teha Sydneys – seal töötas ta end ettekandja ametist üles restoranigruppi, kus vastutas lõpuks erapidude korraldamise eest.

“Õppisin väga detailselt tundma restoranide ja baaride köögipoolt ja sain grupisiseselt teha väga palju erinevaid töid. Näiteks üks viimaseid pidusid, mis ma tegin, oli kohaliku kuulsuse kihluspidu.”

Mareti sõnul tuli veel tema lahkumispeol ülemus rääkima, et ta siiski jääks. Varem suure pidutsejana teada-tuntud Maret ütleb enda olevat nüüd hoopis rahulikum: “Olen palju muutunud. Eelistan näiteks sõpradega pigem kodus kokata kui peole minna.”