Soome hommikutelevisiooni saatejuht-toimetaja Sanna Kiiski (36) naasis tööle kolm kuud pärast esilapse sündimist ning selline otsus tekitas palju kära. Selline lahendus sobib perele endile suurepäraselt ning majanduslikult on vaja ikkagi hakkama saada, kirjutab Iltalehti.

 

Soome saatejuht Sanna Kiiski sai teravat tagasisidet, et kuidas ta saab jätta beebi ja minna isekalt enneaegselt tööle.

“On alles imelik, et naised peavad veel tänapäevalgi põhjendama, miks nad käivad tööl! Aga mehed ei pea,” imestab Sanna.

“See, et ema käib tööl, on tavaliselt majanduslik lahendus. Perekonnas on olukorrad erinevad. Õnneks on minuga sarnaseid emasid, kes on sama otsuse teinud ning mind takka kiitnud.”

Kiiski tööle naasmine on tegelikult toimunud üsna sujuvalt. Ta toimetab hommikusaadet kolm korda nädalas ning on juba kell 11 päeval kodus. Pisikest poeg Ben´i hoiab niikaua tema isa Dan, kes on lapsehoolduspuhkusel.

“Meie jaoks on selline lahendus igati ideaalne ja sobiv. Tahtsime korraldada ajakasutust nii, et saaksime võimalikult palju koos olla ja see on õnnestunud. Hea on veel see, et kui vajame, siis saame ka oma vanemad lapsi hoidma,” ütleb Kiiski.

Töölkäimine on Sanna Kiiski jaoks värskendav vaheldus.

 

[ot-gallery url=”gallery/saatejuht-sanna-kiiski-l%c3%a4ks-t%c3%b6%c3%b6le-kolm-kuud-p%c3%a4rast-s%c3%bcnnitust-see-on-k%c3%b5ige-sobivam-majanduslik-lahendus”]