“Tegelikult ma käisin juba kolm nädalat peale sünnitust paari kokkulepitud teatriesinemist tegemas. Oma laulukoolis jätkasin õpetamist kolm korda nädalas juba veebruaris ja laululavale esinemisi andma tulin juba mais,” ütleb Heidi Kyrö MTV3-e portaalis.

Soome laulja Heidi Kyrö kuulub selliste naiste hulka, kes lähevad kiirelt peale sünnitust tööle. Heidi ja tema abikaasa Kimmo Kopra said esimese lapse jaanuari lõpus 2010. Heidi ei raatsinud pidada pikka emapuhkust, vaid läks peagi tagasi tööle.

“Tegelikult ma käisin juba kolm nädalat peale sünnitust paari kokkulepitud teatriesinemist tegemas. Oma laulukoolis jätkasin õpetamist kolm korda nädalas juba veebruaris ja laululavale esinemisi andma tulin juba mais,” teeb Heidi kokkuvõtte.

Naine meenutab, et ega üks kontsert väga kaua ei kesta ja tal jätkub muul ajal aega olla ka lapsega.

“Minu melest on see hea, et saan tegeleda ka muude asjadega, kui vaid lapsega koos igapäevast elu elada. Kuigi ma muidugi saan nendest naistest aru, kes elavad koduperenaise rolli nii hästi sisse, et ei igatse tööle minna aastaid.”

Õnneks on Heidi´l suurepärased vanavanemad, kes tahavad aktiivselt osaleda tütre Kiira hoidmises ning võimaldavad seega naisel töölkäimise.

“Läks nii hästi, et mehega samas kohas elavad vanemad võtsid end kohe töölt vabaks, kui tütar sündis. Ega muidu polekski kõik võimalik,” tänab Heidi.

Laulja on varasemalt öelnud, et ei soovi enam lapsi ja otsus jääb püsima. Ta tunnistab, et neil ei ole abikaasaga mingisugust kogemust lapsehoidmises.

“Olengi juba oodanud, et beebi-aeg läheks kiirelt mööda ja Kiira oleks juba nii suur, et temaga saaks igasuguseid tegevusi teha.”

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-lauljanna-heidi-kyr%c3%b6-l%c3%a4ks-peale-s%c3%bcnnitust-kohe-t%c3%b6%c3%b6le”]