15 aastat on Madonna teinud reklaami juudi Kabbalah õpetusele. Nüüd on popikuninganna otsustanud ühineda uue sektiga – katoliku Opus Dei’ga.

 

Madonna on üks neist kuulsustest, kes kirglikult on rääkinud oma Kabbalah usust ning seda aktiivselt propageerinud. See aeg on nüüd möödas. Eelmisel nädalal saatis artist peakorterisse tagasi punase käepaela, mis sümboliseerib Kabbalah usu toetamist.

Kabbalah asemel on Madonna hakanud huvi tundma katoliku Opus Dei vastu. Eelmise reede veetis ta koos preestritega nende peakorteris Londonis. “Madonnat on Opus Dei alati huvitanud, kuid ta pole veel täieõiguslik liige. Ta on käinud mitteametlikel kohtumistel,” ütleb allikas briti lehele The Mirror.

Opus Dei’d seostatakse tihti Dan Brown’i bestselleri “Da Vinci kood”’iga.

Opus Dei on katoliiklik institutsioon, mille asutas Püha Josemaría Escrivá. Selle missioon on levitada sõnumit, et töötamine ja igapäevase elu asjaolud avavad võimaluse kasvada Jumalale lähemale, teenida teisi ja parandada ühiskonda. Opus Dei täiendab kohalike kirikute tegevust, pakkudes loenguid, jutuajamisi, vaikuses tagasitõmbumisi ja pastoraalset hoolitsemist, mis aitavad inimestel edasi arendada oma isiklikku vaimuelu ja apostolaati.