Laulja ja tantsija Martina Aitolehti läks oma abikaasa Esko Eerikäinen´iga USA´sse puhkusele ja kogub inspiratsiooni kuulsalt maailmatähelt. Martina uus plaat tuli välja märtsis ning esmaesitlus toimub järgmisel kuul, kirjutatakse Iltalehti-s. 

Martina Aitolehti veedab kauaoodatud puhkust Las Vegas´e reisil. Reisil on kaasas abikaasa Esko Eerikäinen ning ka sõbrad Niko Nousiainen ja Sofia Ruusila.

Martina käis Céline Dion´i kontserti vaatamas ning kogus muuhulgas maailmatähe arvelt inspiratsiooni oma värske plaadiesitluse jaoks, mis toimub 7. mail. Plaat kannab nime Martinan 9 Gigits ja anti välja märtsi kuus.

“Céline on lausa meeletu! Tõeliselt sümpaatne, hea esineja ja suurepärane talent! Ta rõhutas kogu show ajal perekonna tähtsusele töös ja sellele, kuidas ta on privilegeeritud, et saab olla ema ja teha oma tööd samal ajal. See oli mu meelest tore ja liigutav,” jagab pisitütre Victoria ema Martina oma mõtteid.

Martina sõnul väga suurt pidutsemist Las Vegases ei toimu.

Reisiseltskonda kuuluv Miss Helsinki 2010 Sofia Ruusila ootas puhkust väga.

“Lähme Niko´ga edasi Los Angels´isse ja veedame seal mõnusa ja lõõgastava romantilise puhkuse,” paljastas Sofia Ruusila.

 

Loe lisaks:

Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti pingutavad, et suhet taaselustada

 

[ot-gallery url=”gallery/soome-lauljatar-martina-aitolehti-k%c3%a4is-usa%c2%b4s-c%c3%a9line-dion%c2%b4i-kontserdil-inspiratsiooni-kogumas”]