Soome Big Brother´i täht Sauli Koskinen´ist ja laulja Adam Lambert´ist käivad semmimisjutud juba aasta algusest saadik. Paari on nähtud koos nii Hollywoodis, Bora Boral kui ka Disneylandis. Aga kas paar on liikunud sammukese edasi ja tõotanud teineteisele armastust, seda me veel täpselt ei tea. Twitteri keskkonnas on igatahes kummalised pealkirjad liikumas, kirjutatakse Iltalehti-s.

Adam Lambert on Twitter´isse kirjutanud staatuseks soomekeelse armastust väljendava sõna: “Rakastan!!” (“Armastan!!”).

Sügava tähendusega sõna on pannud nii meedia kui ka fännid huvi tundma, et kas Adam´il on tekkinud soojemad tunded Sauli Koskinen´i vastu, et miks muidu mees neid Twitterisse kirjutaks?

Hiljem jätkas Adam mängulisust soome- ja ingliskeelega: “I love my fans!!! Ya´ll RAK STAR!

RAK STARS viitab selgelt nii ingliskeelsele sõnale rokitäht “rockstar” kui ka soomekeelsele armastust väljendavale sõnatunnusele. Adam suunab Twitteris armastuse lõpuks siiski fännidele, kuid spekulatsioon võimalikust armastusest Sauli vastu jääb õhku.

Saulist ja Adamist on alates jaanuarist mitmeid ühisfotosid avaldatud, kui nad olid Hollywoodis pidutsemas ja muudel koosviibimistel. Kumbki ei ole enam hiljuti kommenteerinud suhteseisu avalikkuses.

Loe lisaks:

Adam Lambert semmib Soome “Big Brotheri” võitja Sauli Koskinen´iga

BB-Sauli Koskinen ja Adam Lambert Puhkavad Bora Boral

BB-Sauli Koskineni isa Adam Lambertist: Hea valik!

[ot-gallery url=”gallery/adam-lambert%c2%b4i-ja-sauli-koskinen%c2%b4i-suhe-on-endiselt-kuum”]