Võrreldes eelmise aastaga on country-lauljatar LeAnn Rimes’i välimus tunduvalt muutunud. Eelmise nädala esmaspäeval valges liibuvas kleidis korvpallivõistlustel esinedes äratas eelkõige tähelepanu tema märgatav kehakaalu langus.

LeAnn Rimes’i sõbrad on mures tema tervise pärast ja ütlevad, et ta ei tohi kaalus rohkem alla võtta, ütleb allikas. Lauljatar on aga tüdinenud kärast oma kaalu ümber ja väidab, et ei kannata söömishäirete all. “Minu kaal on tervislik,” kirjutab ta oma Twitteris ning jätkab: “Jumal hoidku! Ma ei tee liiga palju trenni ega nälgi. Ma olen neist juttudest nii tüdinenud ja lähen eluga edasi.” Lõpuks lisab ta: “…Okei ma kaalun 27 kilo… Ma ei valeta! Tõesti, inimesed peaksid oma elu elama või mingi hobiga tegelema.”

Varem on lauljatar põhjendanud kaalus allavõtmist füüsilise treeninguga, mille abil ta püüdis vabaneda negatiivsetest mõtetest ja stressist, mida põhjustas lahkumineks endisest abikaasast Dean Sheremet’ist. Varsti viib aga tee uuesti altari ette. LeAnn Rimes abiellub “CSI”-tähe Eddie Cibrian’iga.

[ot-gallery url=”gallery/%c5%a1okk-country-t%c3%a4ht-leann-rimes-jah-ma-kaalun-27-kilo”]