Golfi superstaar Tiger Woods rääkis ajalehele Daily Mail truudusetuseafäärist ja soovist eluga edasi minna. “Ma teen selle nimel tööd, et saada paremaks inimeseks ja paremaks isaks. See on  minu jaoks väga tähtis,” ütleb ta. Samas teeb ta teatavaks, et tema spordikarjäär võib igaveseks ajaks läbi olla.

 

Meedia avalikustas Tiger Woods’i (35) seksiseiklused 2009 aasta detsembris ja pärast seda polnud enam midagi endine. Abikaasa ja tema kahe väikese lapse ema Elin Nordegren andis sisse lahutuse ning vähem kui aasta hiljem oli paar juba lahutatud. Sportlane kaotas ka mitmed suurimad sponsorid ning sellega seoses 964 000 dollarit nädalas. Täna on Woods endale teadvustanud, et ta enam kunagi golfimaailmas tippu ei jõua. “Ma ei tegele sellega igavesti,” ütleb ta. Nüüd püüab Tiger Woods kombineerida erinevaid rolle: ta on üksikisa Sam’ile (3) ja Charlie‘le (2) ning teeb samal ajal kõik selle nimel, et golfimängija ja inimesena oma reputatsiooni parandada. Ta tunnistab, et elu on palju raskem pärast seda kui ta isa Earl 2006-l aastal siit ilmast lahkus. “Ta on alati minu mõtetes, ei möödu päevagi ilma et ma tema peale ei mõtleks.”

Kui kuninganna Silvia ja printsess Madeleine möödunud nädalal Floridas pidulikul õhtusöögil viibisid seoses korjandusega organisatsioonile Childhood Foundation, oli üheks külaliseks Tiger Woods’i eks-abikaasa Elin Nordegren. Elin istus samas lauas rootsi golfiprofi Jesper Parnevik’iga, kelle lastehoidjaks ta kunagi USA’sse tööle läks ning kes teda Woods’ile tutvustas. Lauas, kus Jesper, tema abikaasa Mia ja Elin istusid, valitses väga lõbus meeleolu. “Meil paluti isegi vaiksemalt olla, sest tegime liiga palju lärmi,” ütles Parnevik Expressenile pärast õhtusööki. “Ma rääkisin Elin’iga. Ta oli nii kena ja rõõmus. Näib, et ta tunneb ennast nüüd hästi,” ütles üks külalistest ajalehele.