Kuninganna Silvia kohtus Chris O’Neill’iga privaatsel õhtusöögil Manhattan’il, annab teada Expressen.

 

Möödunud nädalal kohtus kuninganna Silvia printsess Madeleine’i uue poiss-sõbra Chris O’Neill‘iga (36). Enne seda viibis kuninganna koos Madeleine’iga heategevuslikul õhtusöögil Floridas, kus tal õnnestus koguda ligi 611 000 dollarit organisatsiooni Childhood Foundation heaks. 

Esmaspäeva õhtul väänas kuninganna Silvia jala välja, milles süüdistati pressi niivõrd pealetükkivat käitumist, et kuninganna oli sunnitud “põgenema”. Pärast õnnetusjuhtumit korraldasid kuninga ja kuninganna väga lähedased sõbrad Lena ja Gilbert Kaplan, kes olid aukülalisteks Victoria ja Daniel‘i pulmas, privaatse õhtusöögi. Peatselt liitusid õhtusöögiga ka Madeleine ja Chris, kes eelnevalt ühes baaris kokku olid saanud.

Nagu juba pikemat aega teada, on finantstegelane vallutanud printsessi südame ning nüüd oli tal võimalus ka kuningannale muljet avaldada, millega ta suurepäraselt hakkama sai. “Kuningannale meeldis Chris väga,” ütleb allikas. Paarile lähedalseisvate isikute jaoks ei tulnud see üllatusena. “Chris’isse hästi suhtuda ei ole raske. Ta on intelligentne, lõbus ja temaga on väga lihtne juttu rääkida.”

Eelkõige huvitas kuningannat see, kas Madeleine tunneb end Chris’iga koos olles hästi. “Kuninganna nägi, et Madeleine on õnnelik ja kiidab tema valiku heaks,” ütleb allikas ajalehele.

Vaid mõned nädalad tagasi käis Madeleine koos Chris’iga Londonis, kus kohtus tema ema Eva O’Neill‘iga, kellel on pojaga väga lähedane suhe. Paari suhe muutub järjest sügavamaks. “Nüüd jääb vaid üle kuningaga kohtuda.”

Fakte Chris O’Neill’i kohta
Vanus: 36
Elukoht: korter East Village’is Manhattanil
Ametikoht: finantsnõunik
Taust: on õppinud eksklusiivses erakoolis Institut auf dem Rosenberg Shveitsis
Chris’i ema on hea sõbranna Ivana Trump’iga ja on väidetavalt olnud üks prints Charles’i tüdruksõpradest.