Johanna Tukiainen´i ja Arto Länsman´i abieludraama on vallutanud kõik Soome uudisteportaalid. Nüüdseks on sisse antud abielulahutus, aga Johanna läks sellest hoolimata pulmareisile. Mõned päevad hiljem ilmub sinna ka Arto, kirjutab MTV3.

 

Soome glamuuritar Johanna Tukiainen läks ilma Arto Länsman´ita St. Barts pulmareisile. Tundub, et Soome ajakiri Seiska on lennutanud kuurortisse ka Arto.

Johanna Tukiainen jagas parasjagu krõbedaid kommentaare oma abikaasa Arto Länsmani suunas, kuni ühel hetkel ilmus Arto tema ette.

“Meie vahel on lahendamata asju,” ütleb Arto Johannale silma vaadates. Nädal aega tagasi teatas Arto, et on samuti üksi pulmareisile lendamas, mida Johanna muidugi ei tahtnud uskuda – mehe rahakoti sisu vaadates ei saaks sellist lõbustust lubada.

“Johanna suhtub minusse nii külmalt ja see on ilmselt seetõttu, kuna tal on veel tundeid minu vastu,” ütleb Arto. Arto hakkab alles nüüd aru saama, et suhe Johannaga ongi läbi.

“Me isegi ei suhtle enam. See on läbi ja sinna ei saa enam midagi teha. Tundeid ei saa visata prügikasti. Olen siiamaani armunud.

Tukiainen ja Länsman abiellusid 26. veebruaril 2011. Johanna Tukiainen on abielulahutuspaberid sisse andnud.

Kas ühine romantiline pulmareis päästab suhte, selgub lähipäevadel.

 

 

Loe lisaks:
Üksi eksootilisel pulmareisil viibiv Johanna Tukiainen: Arto, mille pärast sa ometi rikkusid kogu loo?

Johanna Tukiainen ja Arto Länsman abiellusid – Arto lahkus pulmast pruudita

[ot-gallery url=”gallery/arto-l%c3%a4nsman-s%c3%b5itis-pulmareisile-j%c3%a4rgi-johanna-olen-siiani-sinusse-armunud”]