Orlando Bloom tunneb end uue inimesena. Põhjuseks on loomulikult pisipoeg Flynn. “Ma armastan isaks olemist,” ütleb filmitäht portaalile Hollyscoop.

 

Selle aasta jaanuaris said Orlando Bloom ja supermodell Miranda Kerr väikese poisi vanemateks, kellele pandi nimeks Flynn. Orlando Bloom ütleb, et pere uus liige on teda muutnud ning et ta tunneb ennast pärast poja sündi uue inimesena. “Ma armastan seda. Ma vihkan seda sõna, aga ma armastan isaks olemist.” Orlando Bloom ülistab ka oma armastatut Miranda’t ning peab teda fantastiliseks emaks. 

“Ma tunnen end nii õnneliku ja õnnistatuna, et mul on ilus ja terve poeg. See on fantastiline,” ütleb Miranda Kerr, kes on kirjeldanud Flynn’i kui oma päikesekiirt ning teda oma blogis näidanud. Samuti on ta kirjutanud väga raskest sünnitusest ning et ilma Orlando Bloom’ita poleks ta sellega hakkama saanud. “Me hoolitseme tema eest. Ta kaalus 4,42 kilo (väga terve ja suur poiss). Sünnitasin ta loomulikul teel, ilma rohtude ja valuvaigistiteta ning see oli pikk, vaevaline ja raske sünnitus. Orlando oli kogu aeg koos minuga, toetas mind ja aitas mind läbi kogu selle protsessi.”