“Kõike võib kanda, kui te suudate selle välja kanda, naiste suurimaks komistuskiviks on vast see, kui soovitakse välja näha seksikas aga välja kukub hoopis litsakas. Arvan, et suurim moeaps on see, kui ei tunta etiketti,” räägib ajakirjanik ning saatest “Kaunitar ja Geenius” tuntust kogunud alati kaunis ja särav Marianna Link (22) Gossip.ee-le.

Mis paneb teid nutma?
Ma ei ole suur vesistaja aga vahest, kui on pikalt olnud mingi pingeline periood, mis on omakorda põhjustanud stressi, siis võib mind mingi üsna tühine asi nutma panna. Siis lihtsalt nutan end tühjaks ja pärast tunnen end justkui poole kergemana. Loomulikult paneb mind nutma ka see, kui juhtub mindagi minu lähedaste või sõpradega ja hell teema on minu jaoks veel loomad. Kui näen näiteks mingit saadet, kus loomi väärkoheldakse, võin näen tänaval abitut looma, siis see võib küll pisara silma tuua.

Mis on teie jaoks suurim moeaps, mida te iial ei kannaks?
Kõike võib kanda, kui te suudate selle välja kanda, naiste suurimaks komistuskiviks on vast see, kui soovitakse välja näha seksikas aga välja kukub hoopis litsakas. Arvan, et suurim moeaps on see, kui ei tunta etiketti. Kui teid ikka kutsutakse õhtusele pidulikule üritusele ei sobi kohe kuidagi sinna ilmuda minikliedis ja paljaste õlgade või dekolteega. Moeröögatused ja seksikad kliedikesed võiks ikka jätta kokteilipeoks sõbrannadega.

Mida te arvate kunstripsmetest ja -küüntest, juuksepikendustest, ilulõikustest jne.
Mul endal pole ühtki kunst-asja ja hetkel ei igatse ka, näiteks neid ülipikki ja värvilis igasugu kivikeste ja lillekestega kusntküüsi pean ma suisa jubedateks, see on minu arust juba nii eilne päev. Aga eks kõige puhul mängib ikka rolli ka kvaliteet ja maitsekus. Arvan, et niikaua, kui need võlts asjad jäävad kõrvaltvaatajale nö nähtamatuks ja tunduvad loomulikud on kõik veel mõistuse piires. Ma ei välista seda, et ma kunagi oma välimust millegagi ei korrigeeri ja ei mõista ka hukka kedagi, kes seda teevad. Eks igaühe oma vaba valik, peaasi, et ise rahul ollakse.

Mida vaatate/märkate esimesena mehe juures?

Mul on mingi oma kiiks, et vaatan esimesena silmi, mulle on alati meeldinud pruunid silmad, see ei tähenda aga, et ma endale kokreetselt pruunide silmadega mehi otsiksin. Eks ikka esilagu vaatad mehe üldist välimust, mees peab olema sportlik ja mehelik, see ei tähenda muidugi, et ta peaks olema „üle pubmatud õhupall“ peaasi, et vormis ja õllekõht üle püksiääre ei ripuks. Väga oluline on ka riietus ja hoolitsetus, kuid selle juures peaks mees ikkagi jääma meheks ja mitte üle pakkuma igasugu ehete, soengute ja riietega, mulle meeldib mehel selline klassikaline casual stiil.

Täpselt sama oluline kui on välimus on ka mõistus ja üldine intelligentsus, kui mees suudab rääkida ainult sellest, palju tal üks või teine asi maksis ja kui kõvad peod ta eile-üleeile jne maha pidas, siis pikka dialoogi sealt just tulemas ei ole, rääkimata millestki enamast. Üldiselt olen harjunud suhtlema endast vanemate meestega, nad on rahulikumad, enesekindamad, kogenumad ja teavad mida elult tahavad.

Mis te arvate, kas mees peab alati tasuma arve?

Kui mees kutsub naise välja, siis ma eeldan, et ta tasub arve aga eks oleneb ka olukorrast ja omavahelistest suhetest. Suhtes olles on tavaliselt mehel arvete tasumisel kandev roll, kuid ma ei arva, et naine peaks olema diivanikaunistus, kes on 100% mehe poolt ülalpeetav. Arvan, et oma isiklikud kulud peaks ikka naine suutma ise katta, kui ta ei ole just väikse lapsega kodus ja miks mitte ka mingil määral panustama ühisesse kodusse või pere kulututesse, kui naisel selleks võimalus on.

Mis on suurim meeletus mida te elus teinud olete?

Minu elus oli umbes 2-3e aastane periood, mida võin nimetada suureks meeletuseks, kui käsin korraga nii tööl, koolis, kui trennis ja minu ainsaks vabaks ajaks olid hilisõhtud ja ööd. Kuna muul ajal polnud mul võimalust sõpradega suhelda või meelt lahutada, siis veetsin pooled ööd nädalas ööklubides pidutsedes ja need peod kestsid tihi varajaste hommikutundideni. Eks vanus mängis seal oma rolli, olin siis just 18 aastaseks saanud ja maailm ju vajas avstamist. Ometi ei kahetse ma midagi, see oli huvitav periood minu elus ja nüüd tunnen, et olen saanud oma „sarved maha joosta“ ja saan keskenduda tähtsamatele asjdele, kui pidutsemine ja ka väärtushinnangud on paika loksunud. Olen seda meelt, et parem teha kõik lollused nooruses ära kui, et hakata varakult kodu looma (loe mängima) ja siis avastad 30selt, kui paljud asjad on elus tegemata jäänud.

On teil mõni foobia?
Jah, ma kardan juba lapsest saati meeletult ämblikke, pean tunnistama, et keldrid ja vanad majad on minu jaoks tõeline õudusunenägu.  Üldiselt proovin ennast juba ette valmistada, kui lähen kuhugi sellisesse kohta, kus võib ämblikke kohata, aga kui nad peaksid ootamatult minu teele sattuma, siis olen küll võimeline röökides toast välja jooksma.

[ot-gallery url=”gallery/marianna-link-gossip-ee-le-naiste-suurimaks-komistuskiviks-on-vast-see-kui-soovitakse-v%c3%a4lja-n%c3%a4ha-seksikas-aga-v%c3%a4lja-kukub-hoopis-litsakas”]