Nightwish´i ex-laulja Tarja Turunen´i abikaasa Marcelo Cabuli nõuab bändi raamatust tekitatud kahju eest 50 000 euro suurust kahjutasu. Meest ja tema kolme äripartnerit laimati ebaseaduslike äridega tegelemises, kirjutatakse Iltalehti-s.

 

Soome bändi Nightwish´i ex-laulja Tarja Turunen´i abikaasa Marcelo Cabuli nõuab Nightwishi raamatuga tekitatud laimu eest 50 000 euro suurust hüvitist. 

Assistendi sõnul esitati Cabuli kohta eksitavat teavet ja loodi temast kui kurjategija või nurgataguste äridega tegeleva mehe pilt. Kõigest sellest on tulnud kahju mehe uutele tehingutele.

Prokurör nõuab raamatu avaldanud Päivi Isosaari´le  ja teose autor Marko Ollila´le trahvi laimu tekitamise eest.

Kannatajaks on prokuröri sõnul Cabuli ja tema kolm Brasiilia äripartnerit. 

Raamatus väideti, et nelik on saanud suure summa raha ühe Brasiilia bändi väljaantud plaadi ebaseaduslikult müümise eest. Lisaks väideti, et Cabuli on süüdi litsensi rikkumise ja muude pettuste korraldamises, mistõttu mitu plaadifirmat kavatses mehele süüdistuse esitada.

Cabuli kolm äripartnerit nõuavad näkku 15 000 euro suuruse kahjutasu, mis on tekitatud mitte paikkapidavate laimamiste eest. Kohtuistungil jäi ebaselgeks, kas meeste nõudmised peavad paika.

Süüdistatavad vaidlustavad süüdistuse. Autor ise aga kinnitab, et kirjutatu on tõde ning informatsioon on saadud intervjueerides.

“Raske on mõista, millist pikaajalist stressi Lõuna-Ameerikas elavatele inimestele võib Soomes ilmunud soomekeelne raamat tekitada,” imestab süüdistatavate assistent.

Assistendi sõnul liialdatakse Cabuli rolliga raamatus, raamat räägib tegelikult ennekõike ikkagi Nightwishi bändist.

Kohtuotsus langetatakse septembris.

 

[ot-gallery url=”gallery/nightwish%c2%b4i-ex-laulja-tarja-turunen%c2%b4i-abikaasa-marcelo-cabuli-n%c3%b5uab-b%c3%a4ndi-raamatus-esitatud-laimude-eest-50-000-eurot”]